TÜFAD'dan Erciyes 38 FK'ya Destek

Türkiye Futbol Antrenörleri Dernegi (TÜFAD) Kayseri Subesi, yeni adiyla Erciyes 38 FK olarak Türkiye 3. Ligi’nde mücadele edecek futbol takimini ziyaret etti.

Türkiye Futbol Antrenörleri Dernegi (TÜFAD) Kayseri Subesi yönetim kurulu, eski adi Talasgücü Belediyespor, yeni adiyla Erciyes 38 FK oylan Türkiye 3. Lig takiminin antrenmanini ziyaret etti. Antrenör Ugur Kulaksiz, teknik heyet ve futbolculara basarilar dilendigi ziyarette konusan TÜFAD Baskani Ahmet Yildiz, "Mutlu Önal baskanimizin önderliginde bir ates yakildi. O atesin devaminda da Ahmet Dirgenali baskanliginda yeni yönetim kurulu olusturuldu. Güzel bir yönetim olustu. Insallah Kayseri’yi ve sehrimizi en iyi sekilde temsil edecektir bu takim. Bu olusum Kayseri adina iyi ve dogru bir olusum olmustur. Teknik Direktör Ugur Kulaksiz, ekibi ve Sportif Direktör Gökhan Gündüz kardesimize hayirli ugurlu olsun. Biz TÜFAD olarak her zaman her türlü sizin yaninizdayiz. Biz bir aileyiz. Bu isi hep birlikte omuzlayip Erciyes 38 Futbol Kulübü’nü daha iyi ve güzel günlere tasiyacagiz” dedi.

Erciyes 38 FK’nin yeni dönemde antrenörlügünü üstlenen Ugur Kulaksiz da, yeni sezonda basarili bir dönem geçirmek için kollari sivadiklarini söyledi.

Kayseri futboluna en iyi hizmeti verebilmek adina yola çiktiklarini söyleyen Ugur Kulaksiz, "Kayseri’de bir tohum ekildi, bu yeserecek fidan olacak daha sonra agaç olacak. Daha sonra üzerinde binlerce canlilar yasayacak ve gölgesinde birçok Kayserili sporcumuz gölgelenecek. Bu olusum için buradayiz. Bize güvenen baskanlarimiz olmak üzere yöneticilerimize çok tesekkür ederim. Iyi hazirlaniyoruz. Iyi olacagiz. Kayseri bütünlükleri ile beraber güzel bir sehir. O yüzden burada bir bütünlük sergileniyor. Hep beraber olacagiz. Hep beraber oldugumuz zaman Kayseri’yi kimse yikamaz. Yikilmayacagimizi herkese gösterecegiz. Bizim suandaki tek hedefimiz biz çizgimiz var. Kayseri’mizin gençlerini daha önce biliyorsunuz 3.Lig ve 2.Lig takimimiz olmadigi için buralarda sans verip yukarilara atamiyorduk. Biz su anda o misyonu üstlendik" dedi.

Kaynak: İHA