Karsli Spor Severler, Stadyumun Eksikliklerinin Giderilmesini Bekliyor

Karsli spor severler, sehir stadyumundaki eksikliklerin giderilerek BAL Ligi maçlarina yetistirilmesini bekliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi gruplarini belirlemesinin ardindan Kars’ta gözler Sehir Stadyumuna çevrildi. Karsli sporseverlerin yillardan beri özlemini çektigi ve Kars 36 Spor karsilasmalarinin 2024-2025 sezonunda oynanmasi bekledigi stadyumun ilave tribünlerinin yapilarak kisa sürede hizmeti girmesini istiyor.

Kars Valisi Ziya Polat ve Milletvekili Adem Çalkin’in ‘Kars’in çocugu, Kars’in stadinda oynamali’ sözlerinin ardindan stadyumda tribün yapilmasi için harekete geçen Gençlik ve Spor Hizmetleri Il Müdürlügü tribün yapimiyla ilgili çalisma baslatti.

Tribünlerin yerlestirilecegi yer ile ilgili yer tespiti ve yapilacak ek tribünün ardindan Kars 36 Spor BAL Ligi karsilasmalarini yillar öncesi oldugu gibi yeniden taraftarlarinin destegiyle Sehir Stadyumunda oynayacak.

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkin, stadyumda yapilacak olan tribün çalismasini yakindan takip ediyor. Geçtigimiz günlerde Sehir Stadyumunda Gençlik ve Spor Hizmetleri Il Müdürü Ayhan Yüregil ile stadyumda bir araya gelen Çalkin, stadyumun sezona yetistirilmesini istedi.

Sehir Stadyumunda ek tribün önümüzdeki günlerde yapilarak sezona yetistirilecegi ögrenildi. Karsli spor severler ise bundan sonra Kars 36 Spor’un karsilasmalarini sehir merkezinde statta izleyecek.

Kaynak: İHA