Golbol Kadin Milli Takimi Paris'e Gitti

Paris 2024 Paralimpik Oyunlari için hazirlik kampini Karaman’da tamamlayan Golbol Kadin Milli Takimi, Paralimpik Oyunlari için Paris’e hareket etti.

Goalball Kadin Milli Takim Antrenörü Gültekin Karasu esliginde Paris 2024 Paralimpik Oyunlari hazirlik kampini Karaman’da tamamlayan Golbol Kadin Milli Takimi, 28 Agustos 2024 tarihinde baslayacak Paralimpik Oyunlari için Paris’e hareket etti. Paris 2024 Paralimpik Oyunlari öncesi Golbol Kadin Milli Takimi’ni kaldigi otelde ziyaret eden Gençlik ve Spor Il Müdürü Mustafa Karadeniz, millilerin Tokyo Paralimpik Oyunlari’nda, 2022 Dünya Sampiyonasi ve 2023 Avrupa Sampiyonasi’nda kazandiklari basarilarla bizleri gururlandirdiklarini dile getirerek, "Paris’te düzenlenecek olan Paris 2024 Paralimpik Oyunlari’nda ülkemize daha nice madalyalar kazandiracaklarina ve al bayragimizi gururla dalgalandiracaklarina yürekten inaniyorum" dedi.

28 Agustos-8 Eylül 2024 tarihleri arasinda düzenlenecek Paris 2024 Paralimpik Oyunlari’nda A grubunda yer alan Golbol Kadin Milli Takimi, Brezilya, Çin ve Israil ile mücadele edecek. Milliler grubun ilk maçinda ise 29 Agustos 2024 Persembe günü Brezilya ile karsilasacak.

Kaynak: İHA