Direksiyon Sinavini Geçen Esini Davul Zurnayla Karsiladi

Gaziantep’te direksiyon sinavini geçen kadin, esi tarafindan davul zurna ile karsilandi.

Gaziantep’in Nizip ilçesinde yasayan Cuma Kilinç, esinin direksiyon sinavini 3’üncü denemesinde basariyla geçmesinin ardindan bir sürpriz hazirladi. Esinin bu basarisini kutlamak isteyen Kilinç, davul zurna ekibiyle onu karsilayarak unutulmaz bir ani yasatti. Direksiyon sinavini kazanan kadin, sinavdan çiktiktan sonra davul zurna esliginde karsilanmasini saskinlikla izledi. Kilinç, esinin bu basariyi elde etmek için çok çabaladigini ve onun azmini takdir ettigini belirtti.



“Trafik polislerinin esimi durdurup ‘ehliyetin var mi’ diye soracaklarini düsünmüyorum”

Esinin direksiyon sinavini tek seferde geçse de davul zurna çaldiracagini söyleyen Kiliç, “Benim amacim esimi mutlu etmekti. Videonun bu kadar izlenecegini düsünmedim. Esime ehliyeti alirsan seni davul zurna ile karsilayacagim demistim. Tek seferde almis olsaydi da bu kutlamayi yapacaktim. 3’üncü girisinde direksiyon sinavini kazandi. Esime sürpriz yapmak istedim. Çünkü esim her seye deger. Trafik polislerinin esimi durdurup ‘ehliyetin var mi’ diye soracaklarini düsünmüyorum. Çünkü tüm Türkiye esimi tanidi. Esim davul zurnayi görünce çok sasirdi. Esim sürprizi çok begendi” dedi.



“Bir sonra ki sürprizim ona araba almak”

Bir sonraki sürprizini anlatan Kiliç, “Esim onu davul zurna ile karsilayacagima inanmamisti. Direksiyon hocasina da söyledim. Hocam kazaninca bana bilgi verin sizi karsilayacagim dedim. Burada davul zurnayi görünce çok sasirdi herkes. Davul zurna çalinca geçen sürücüler bile durup bizi izledi. Esim sinavdan önce araç kullaniyordu. Benim yanimda gayet güzel kullaniyordu. Parkurlara gidip onu bekledim. Parkurlari basariyla geçti. Tahmin ettim kazandigini. Davul zurna ekibini esim arabayi sürerek gelirse davulu çalmaya baslayin demistim. O sekilde kazandigini anladim. Bir sonraki sürprizim ona araba olacak” diye konustu.

Kaynak: İHA