Veysel Bilen Açiklamasi 'Taylan'a Son Bir Teklif Yapildi, Türkiye'de Oynarsa Samsunspor'u Tercih Edecek'

SAMSUN – Samsunspor A.S. Baskanvekili Veysel Bilen, Galatasaray’in orta saha oyuncusu Taylan Antalyali için son teklifi yaptiklarini ve Antalyali’nin cevabini beklediklerini söyledi.

FIFA tarafindan 2 dönem transfer cezasi alan ve onaylanan Samsunspor, bu sezon resmi olarak sadece tek transfer yapabiliyor. Geçen sezon Galatasaray’dan kiralanan Taylan Antalyali, sözlesmesi sona erince sari-kirmizililara geri dönmüstü. Önceki sezon takim kadrosunda yer aldigi için Samsunspor’un transfer edebilecegi Antalyali’ya son teklifini yapan Karadeniz temsilcisi, oyuncunun cevabini beklemeye geçti.

"Taylan’a son bir teklif yapildi, Türkiye’de oynarsa Samsunspor’u tercih edecek"

Taylan Antalyali’ya son teklifin iletildigini dile getiren Veysel Bilen, "2 dönem transfer yasagimizdan dolayi tek transfer olanagimiz Taylan Antalyali olarak görünüyor. Futbol Direktörü Fuat Çapa bu konuda tam yetkiyle görüsmelerini sürdürüyor. Son bir teklif yapildi. Taylan Antalyali, ‘Türkiye’de oynayacaksam Samsunspor’u tercih edecegim’ ifadesini kullandi. Yurt disindan birkaç kulüple görüsüyormus. Gelirse Taylan Antalyali’ya bizim sartlarimizda kapi açik. Sevdigimiz bir futbolcumuz, takima da katki verecegini düsünüyoruz. Bir aksilik olur, transfer olmazsa biz hem mevcut oyuncularimiz hem de akademiden yetisen genç kardeslerimiz var. Ligin sonuna kadar mücadelenin içerisinde olacagiz. Celil Yüksel, Muhammet Ali Özbaskici gibi isimler o bölgede oynayabiliyor" dedi.



"Tait ve Raman kaldi, Nanu teklif gelirse ayrilabilir"

Bu sezon maçlarda kadroya alinmayan Flavien Tait, Benito Raman ve Nanu Gomes’in son durumu hakkinda da açiklamalarda bulunan Bilen, transfer teklifleri gelen ve izin dahilinde görüsmeler gerçeklestiren Benito Raman ve Flevien Tait’in Samsunspor’da kalmayi tercih ettigini, Nanu Gomes için ise beklemede olduklarini belirterek, "Samsunspor çok büyük bir camia. Kimse Samsunspor’dan üstün degil kimse de vazgeçilmez degil. Biz, gönlünü, kafasini, ruhunu bu takimin basarisi için çalisacak oyuncularla mücadelemize devam edecegiz. Dün böyleydi, bugün de böyle yarin da böyle olacak. Bizi isteyen varsa sonuna kadar onunla beraberiz. Istemiyorsa da ‘Ben çantami aldim, gidiyorum’ yok. Samsunspor’un istedigi sartlari yerine getirirse alinmayacak oyuncu da yok satilmayacak oyuncu da yok. Nanu, su anda bizle beraber. Lisansi da çikartildi. 5 Eylül’e kadar transfer devam ediyor. Henüz onunla ilgili bize gelen bir talep yok. Bir talep gelirse onu da degerlendiririz. Kalirsa da bizimle bu sezon devam edecek" diye konustu.

Kaynak: İHA