Erciyes Yüksek Irtifa Kamp Merkezi, Basketbol Takimlarini Agirliyor

Kayseri Büyüksehir Belediyesi bünyesinde 2024 Avrupa Spor Sehri Kayseri’ye yakisir standartlarda hizmet veren Erciyes Yüksek Irtifa Kamp Merkezi, Melikgazi Kayseri Kadin Basketbol Takimi’na profesyonel kamp imkâni sagliyor.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi tarafindan sehre kazandirilan ve yaklasik 1850 metre rakimda hizmet vermeye devam eden Erciyes Yüksek Irtifa Kamp Merkezi, futboldan basketbola, yüzmeden atletizm ve bisiklet gibi sporlari içine alan genis bir çerçevede spor merkezi olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

2024 Avrupa Spor Sehri Kayseri’ye yakisir standartlarda hizmet veren Erciyes Yüksek Irtifa Kamp Merkezi, futbol takimlarinin yani sira basketbol takimlarina da ev sahipligi yapiyor.

Çesitli spor dallarinda profesyonel hizmet sunan Erciyes Yüksek Irtifa Kamp Merkezi, Kadinlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Melikgazi Kayseri Basketbol Takimi’ni agirliyor.

2 bin 800 metrekarelik alana kurulmus olan antrenman ve müsabakalar için hazirlanmis 920 metrekare oturumunda spor salonunda antrenmanini yapan sporcular, ayrica fitness salonunda birçok ekipman ile güç depoluyorlar.

Sezona en iyi sekilde hazirlanan Melikgazi Kayseri Basketbol Takimi sporculari ve antrenörleri, böylesi özel bir tesisi spor dünyasina kazandirdigi için Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç ve ekibine tesekkürlerini ilettiler.

Melikgazi Kayseri Basketbol Takimi, 19-25 Agustos günleri arasinda Erciyes Yüksek Irtifa Kamp Merkezi’nde kamp yapacak.

Kaynak: İHA