Büyüksehir'in Binicilik Egitimlerinde Yeni Dönem Kayitlari Basladi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Türkiye’nin sayili, Kayseri’nin en kapsamli ve en büyük atli spor merkezi olan Geleneksel Sporlar Binicilik ve Okçuluk Tesisi’nde düzenledigi binicilik egitimlerinde yeni dönem kayitlarini baslatti.

Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç yönetimindeki Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin spor alaninda 2024 Avrupa Spor Sehri Kayseri’ye yakisir dev organizasyonlara ev sahipligi yapan ve zengin içerikli spor faaliyetlerine imza atan kurulusu Spor A.S. sporun her alaninda hizmetlerini Kayserililerle bulusturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, Büyüksehir Belediyesi Spor A.S. bünyesinde hizmet veren Geleneksel Sporlar Binicilik ve Okçuluk Tesisi’nde 9 yas ve üzeri herkesin faydalanabilecegi binicilik egitimleri yeni dönem kayitlari basladi.

Sporseverlere unutulmaz anlar yasatacak programda haftada 2, toplamda 8 siniflik egitim paketi içerisinde binicilige dair birçok konu, hem teorik hem de uygulamali egitimlerle binicilik tutkunlarina sunulacak.

Anadolu Harikalar Diyari Spor Tesisleri arkasinda faaliyet gösteren Geleneksel Sporlar Binicilik ve Okçuluk Tesisi’nde hayata geçirilen binicilik egitimleri yeni dönem kayitlari sahsen yapilabilecek.

Vatandaslar, binicilik egitimleri hakkinda detayli bilgiye 0530 375 00 38 numarali telefon üzerinden ve Cirgalan Mah. 4121 Sokak Kocasinan/Kayseri adresindeki tesisten erisebilecek.

Kaynak: İHA