Melih Özdemir Kurtdereli Güreslerinde Gümüs Madalya Kazandi

Yunusemre Belediyespor Yagli Güres Takimi sporcusu Melih Özdemir, CW Enerji Türkiye Yagli Güres Ligi Balikesir 64. Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yagli Güresleri’nde deste büyük boyda gümüs madalyaya imza atti.

Yunusemre Belediyespor’un genç yagli güresçisi Melih Özdemir, CW Enerji Türkiye Yagli Güres Ligi 5.Ayak Güresleri olan Balikesir 64. Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yagli Güresleri’nde deste büyük boyda ikinci olarak Manisa’nin gururu oldu. Zorlu rakiplerini geçerek final oynayan Melih, bir büyük turnuvadan daha madalya ile ayrilmayi basardi. Manisa’ya madalya ile döndügü için mutlu oldugunu belirten yetenekli güresçi, 6 - 8 Eylül tarihlerinde yapilacak 672. Antalya Elmali Yagli Pehlivan Güresleri’nde altin madalya kazanmak için çalisacagini ifade etti.

Melih Özdemir’in saglam adimlarla gelecege ilerledigini kaydeden Antrenör Ali Gökçen de kazanilan madalyayi kendilerine destek olan Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban’a armagan ettiklerini belirterek, Elmali’dan da madalya ile dönerek deste büyük boy kategorisindeki lig sezonunu ilk 4 içinde bitireceklerine inandiklarini söyledi.

Kaynak: İHA