Hasan Arat Açiklamasi 'Oyuncular Gitmek Istemiyorlar, 'Çok Iyi Para Aliyoruz Ve Kalalim' Diyorlar'

Besiktas Baskani Hasan Arat, kadroda düsünmedikleri oyuncularla ilgili çalismalarina devam ettiklerini söyleyerek, “Gitmek istemiyorlar, ’Çok iyi para aliyoruz ve kalalim’ diyorlar” dedi.

Besiktas, sponsorluk anlasmasi dahilinde Tüpras Stadyumu’nda basin toplantisi gerçeklestirdi. Gerçeklestirilen basin toplantisinda gündeme dair sorulari da yanitlayan Besiktas Baskani Hasan Arat, kontratli futbolcu fazlaliginin sadece Besiktas’in degil, Türkiye birçok kulübün böyle sorunlar yasadigi söyledi.

Çok fazla kontratli oyunculari oldugunu söyleyerek sözlerine devam eden Hasan Arat, “Çok agir sartlar var. Bunu büyük bir hassasiyetle götürmeye çalisiyoruz. Amir’in Rize’ye gidisiyle Ndour’un gelisi arasinda saat farkina bakin. O derece hassas çalisiyoruz. Çok çetin pazarliklar içindeyiz. Oyuncular gitmek istemiyorlar. ’Çok iyi para aliyoruz ve kalalim’ diyorlar. Kararliyiz ama bunu taraftara aksettirmek istemiyoruz. Birinci önceligimiz Besiktasli çocuklarin mutlulugu. Onlar mutlu olursa hepimiz mutlu oluruz. Su an Besiktasli çocuklar mutlu. Artik Immobile, Rafa Silva, Paulista ve Semih diyorlar. Besiktas, kendi yildizlarini olusturdu. Hocamizla birlikte bir hibrit takim olusturdu. Insallah bu zor geçecek sezonda uzun bir maratonda sakin olmaliyiz. Dikkatli olmaliyiz. Transfer toparlamasi ve finali yakindir. Besiktas camiasi huzurlu olsun. Eksiklerimizi biliyoruz. Derin bir kadro var. Insallah Besiktas çocuklari sevindirecek” ifadelerini kullandi.

“Besiktas su ana kadar 22 oyuncuyu yolladi ve hala bitmedi”

Transfer limitinde ucu ucuna gidildigini ve sürecin satranç oyunu seklinde devam ettigini aktaran Baskan Arat, “Gitme hamlesi gerçeklestiginde gelis ancak oluyor. Zaman zaman Demir Ege ve Tayyip gibi Türk oyuncularin transferde adi geçiyor. Hocamiz Demir Ege’den çok memnun. Tayyip Talha uzun bir sakatlik süreci yasadi ve toparlanacak. Yabanci oyunculardan göndermeyi planliyoruz. Besiktas su ana kadar 22 oyuncuyu yolladi ve hala bitmedi. Bu zorlugu yasiyoruz. Ancak bu takimin performansini hiç etkilemiyor. Ndour’a 6 aydan beri çalisiyoruz. Besiktas, PSG’ye bir bedel ödemedi. PSG’ye tesekkür ediyorum. Çok yakin dostlugumuzu gösterdiler. PSG ile futbol akademileri konusunda girisimlerde bulunacagiz” seklinde konustu.



"3 oyuncu ihtiyacimiz var, çalismalarimiz devam ediyor"

Son dönemde birçok transfer haberinde ismi Besiktas ile geçen Angelo Gabriel ile ilgili ise Arat, “Prensip olarak isim açiklamiyoruz. Avrupa’da transfer agustos sonu gibi kapaniyor. 15 gün içinde çok önemli firsatlarin çikacagini düsünüyoruz. Çok büyük bir hamle içinde olmayacagiz. Hamleler belli. 3 oyuncu ihtiyacimiz var. Son 15 günü iyi degerlendirmek istiyoruz. Önemli olan maçlarimiz” diye konustu.

Ayrica Besiktas Baskani Hasan Arat, genel sekreterlik görevine Kaan Sakul’un getirildigini açikladi.

Kaynak: İHA