Manisali Furkan Hirvatistan'dan Kupalarla Dönüyor

Manisa’nin motor sporlarindaki gururu, milli motosiklet yarisçisi Furkan Eryilmaz, Hirvatistan’da 2 günde gerçeklestirilen 3 yarisi da birincilikle tamamlayarak koleksiyonuna yeni kupalarini ekledi.

Motor sporlarinda Turgutlu ve Manisa’yi basarilariyla temsil eden, elde ettigi sonuçlar ve kupalarla adindan söz ettiren milli motosiklet yarisçisi Furkan Eryilmaz, Hirvatistan’da sahne aldi.

Hirvatistan’in Grobnik Pistinde yapilan 4. ayak AlpeAdria Avrupa Sampiyonasi’nin Süpersport 600 grubunda siralamayi zirvede tamamlayan genç motosiklet yarisçisi, yarista birinciligi elde etti.

Ertesi gün kosulan 2 yarista da zamanini gelistirerek birinciligi kimseye kaptirmayan Furkan Eryilmaz, 3 yarista elde ettigi 3 birincilikle 3 kupayi daha koleksiyonuna ekledi.

Turgutlu’ya yine bir gurur yasatan Furkan Eryilmaz yaptigi açiklamada, “Hirvatistan Grobnik Pistinde Ssp 600 sinifinda, mükemmel bir hafta sonunu geride biraktik. 2 günde kosulan 3 yarista da birinci olmayi basardik. Son iki yarista zamanimizi gelistirmeyi bildik. Bizi destekleyen basta sponsorlarim, ilk yaristan beri desteklerini esirgemeyen Turgutlu Belediye baskanimiz Çetin Akin ve bizi destekleyen herkese tesekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA