Köy Turnuvalari'nda Yari Final Heyecani Basliyor

Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz’in öncülügünde düzenlenen ve büyük bir cosku ile devam eden Köy Turnuvalari’nda, çeyrek final maçlari nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Bagbasi, Beylerbeyi, Dülük ve Çaykuyu köylerinin takimlari, rakiplerini eleyerek yari finale yükselme basarisi gösterdi. Simdi ise gözler, oynanacak yari final karsilasmalarina çevrildi.

Turnuvanin çeyrek final asamasi, futbolseverlere unutulmaz anlar yasatti. Bagbasi Takimi, Karahöyük Takimi ile 4-4 berabere kaldi ve penaltilar sonucunda yari finale yükseldi. Beylerbeyi ve Aktoprak arasinda oynanan karsilasmada da skor 1-1’lik esitlikle sona erdi ve penalti atislarinda Beylerbeyi gülen taraf oldu. Atabek ve Dülük takimlari arasindaki mücadele ise Dülük’ün 3-2’lik galibiyetiyle sonuçlandi. Çeyrek finalin son maçinda ise Çaykuyu, Incesu’yu 5-0 gibi net bir skorla maglup ederek yari finale adini yazdirdi.

Yari final maçlarinin ardindan kazanan takimlar, büyük finalde karsi karsiya gelecek ve Köy Turnuvalari’nin sampiyonu belirlenecek.

Kaynak: İHA