Yunusemre Belediyespor'da Yaz Futbol Okulu Sona Erdi

Yunusemre Belediyespor’un yaz futbol okulu Evrenos’ta yapilan son çalismayla tamamlandi. Mavi-Beyazlilar yetenek kesiflerini kis okulu ile sürdürecek.

Manisa’da bu yil 14 bransta yaz spor okulu kursu açan Yunusemre Belediyespor’da futbol kurslari son buldu. Yaz tatilinin verimli geçirilmesi, yetenegi kesfedilen çocuk ve gençlerin Türk sporuna kazandirilmasi amaciyla organize edilen kurslarin futbol bransi Evrenos Kasap Emin Kaçar Tesisleri’nde yapilan son çalismayla tamamlandi. Çocuklar yaklasik iki ay süren kursta uzman antrenörler esliginde hem futbol oynadi hem eglendi. Konuya iliskin açiklamada bulunan Yunusemre Belediyespor Baskani Bülent Kanik, binlerce çocugu sporla bulusturmaktan mutluluk duyduklarini söyledi.

Baskan Kanik, "Yaz futbol okulumuz yogun ilgiyle, gayet olumlu ve güzel geçti. Buradan yetenegi kesfedilen çocuklarimiz elit performans gruplarimiza dahil olacak. Bizleri tercih eden çocuklarimiza ve ailelerimize tesekkür ediyor, hayatlarinda basarilar diliyoruz" dedi.

Baskan Kanik, 2024-25 egitim ve ögretim yiliyla birlikte kis okullarini da açmayi planladiklarini ifade ederek, futbol okullarini yilin 12 ayi boyunca sürdürmeyi planladiklarini, altyapiya futbolcu kazandirmak için okullarda yetenek taramasi yapacaklarini da sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA