Serkan Özbalta Açiklamasi 'Ciddi Dersler Çikararak Sahadan Ayrildik'

Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Karagümrük maçinin ardindan yaptigi açiklamada, “Ciddi dersler çikararak sahadan ayrildik” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 2. haftasinda Çorum FK, Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Teknik Direktör Serkan Özbalta, maça kötü baslamadiklarini belirterek, “Maça baktiginiz zaman oyuna fena baslamadik. Ilk golün ardindan ikincisini ve üçüncü golü bulabilmek adina istekli bir oyun sergiledik. Organize ataklar vardi. Oyun felsefemizi yansitma adina iyi seyler yaptigimiz dakikalarda ikinci golü bulduk” diye konustu.



"Oyun istedigimiz gibi giderken kalemizde 2 gol gördük"

Mücadele içerisindeki pozisyonlari degerlendiremediklerini anlatan Özbalta, “Oyun istedigimiz gibi giderken kalemizde 2 gol gördük. Neredeyse maglup olacakken berabere kalmayi basarabildik. Hazirlik kampinda sakatliklardan dolayi sikinti yasadik. Sakatliklardan dolayi fiziksel düsüklügü bugün gördük. Belli bir dakikadan sonra oyuncular düsüs yasadi. Sakat oyunculardaki fiziksel düsüs takimi da etkiledi. Puan puandir. Bazen kanaat etmek gerekir. Kazanamiyorsaniz sig cümle olacak ama puanda almak gerekiyor. Bazen öyle anlar oluyor ki keske su maçta puan alsaydik diye üzülüyoruz. Ilk puanimizi aldik. Eksiklerimizi giderecegiz. Hem savunmada hem ofansta eksiklerimizi giderip oyuncularimizla yukariya dogru çikaracagiz. Geçtigimiz sezon lige iyi baslayip talihsiz maç kayiplari, ardindan toparlanip sonunu çok güzel sekilde getirdik. Yari final oynadik. Biliyorsunuz talihsiz seyler olmasaydi finalin adi bize yazilmisti. Ciddi dersler çikararak sahadan ayriliyoruz” ifadelerini kullandi.

"Birkaç tane daha oyuncunun katilmasi gerekiyor"

Transfer çalismalari ile ilgili soruya da yanit veren Özbalta, “Eylül ayinda transfer sezonu bitiyor. Sezon kapanmadan önce takima birkaç tane daha oyuncunun katilmasi gerekiyor. Yönetimin de bu anlamda çalistigini söyleyebilirim. Aramiza yeni oyuncular katilacak. Bu isin bahanesi olmaz. Bazi takimlarin kadrosu ligin çok üzerinde. Biz o takimlara namzet olma adina çalismalarimiz var. Transfer olmasa da karamsar bir tablo çizmeyecegiz. Çorum FK formasi giyen tüm oyuncularla mayis ayina kadar mücadelemiz devam edecek” diye cevap verdi.

Kaynak: İHA