Manisa FK - Sakaryaspor Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in ikinci haftasinda Manisa FK, Manisa 19 Mayis Stadyumu’nda karsilastigi Sakaryaspor ile 2-2 berabere kaldi. Maçin ardindan iki takimin teknik sorumlulari açiklamalarda bulundu.

Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Sakaryaspor Teknik Direktörü Suat Kaya, 17 Agustos’un yildönümünde hüzünlü bir aksam geçirdiklerini belirterek, “Yogun duygularla çiktigimiz ve iyi mücadele ettigimiz bir maçta özellikle ilk yari, topu ayaga indirdigimizde ne yapacagimizi bildigimizden 1-0 önde kapattik. Devre arasinda takimin yüksek sesle konusmasi, birbirine sadik kalmasi, ayrilmamasi, benim tarzim degil, oyuncularimin hiç degil geriye yaslanma, biz ikinci golü bulmak için devrede konustuk. Kopya kagidi gibi 2 gol yedik. Buna ragmen oyuncu degisikliklerinden sonra maça tekrar agirligimizi koyduk. Önce beraberligi sagladik son anda Fernando Mustafa ya da Murat’tan birini tercih etse belki galip ayrilacaktik. Buna ragmen bu sicakta iki takimin oyuncularini, mücadelesini de tebrik ediyorum. Biz de gelisim sürüyor, transferler sürüyor. Geçen hafta maç sonunda iki oyuncu transfer yapacagimizi söylemistik. Birinin lisansi yetisti digerinin Hatay’dan kaynaklanan sorundan dolayi yetistiremedik. Transferler devam edecek. Takimla beraber önümüzdeki hafta oynayacagimiz maçin hazirliklarina 2 gün sonra baslayacagiz. Geçen hafta 70. dakikaya kadar mutluydum ama bu hafta oyunu birakmamalarindan dolayi mutluyum. Biraz daginik görüntü olabilir ama bu kadarini beklemiyordum. Oyuna katilarindan dolayi ikinci yarida oyuna soktugum oyuncular iyi katki verdi. Kahraman kirmizi kart görmesine ragmen ön liberoya aldim. Kahraman stoperdir biliyorsunuz. Iki tane gol kaçirdi atsa çok daha mutlu olurduk. Gelismeye devam edecegiz. Transferlerimiz de devam edecek” dedi.



Manisa FK cephesi

Manisa FK Teknik Sorumlusu Mesut Tüfengoglu ise sunlari söyledi:

“Iki devre arasinda degerlendirmek istiyorum. Ilk devre Sakaryaspor daha aktif bir oyunla golü buldu. Ikinci yari bizler daha agresif bir oyunu sahaya yansitarak golü ve galibiyeti yakaladik. Penalti pozisyonu için bir sey demiyorum ama takdiri onlara birakiyorum. 2-2 ayrildik. Geçen hafta Istanbulspor bu hafta Sakaryaspor maçinda da mücadele gücü yüksek iyi oyun sergileyen takimizi yeni bir olusumun verdigi olayla biraz daha hazirlik dönemini geçirmek ve olmayan oyuncularin katilmasiyla daha da iyi olacagimizi düsünüyorum. Amacimiz mücadele gücü yüksek, tempolu, zevk veren bir müsabaka çikaran oyuncu toplulugu olusturmak ve bunun sonucunda da Manisa’yi en iyi seviyede temsil etme düsüncesindeyiz.”

Kaynak: İHA