Yunusemre Judoda Yeni Basarilara Kenetlendi

Yunusemre Belediyesi, judo bransinda gözünü yeni sezona dikti. Hedef, altyapidan yetisen sporcularla daha büyük zaferlere imza atmak.

Yunusemre Belediyespor’da en basarili branslardan biri olan judoda tüm gözler yeni sezona çevrildi. Su ana kadar 30’un üzerinde milli sporcu yetistiren mavi-beyazlilar, bu sezon mücadele edecegi ulusal ve uluslararasi müsabakalarda daha büyük basarilara imza atmayi hedefliyor. Kulüp Baskani Bülent Kanik, yöneticiler Ismail Aydin, Zuhal Günes, Sercan Tunç, Harun Izgi ve Genel Koordinatör Güliz Onater, judocularin antrenmanina ziyarette bulundu. Ali Atmaca Judo Salonu’ndaki ziyarette teknik heyet ve sporculara basarilar dileyen Baskan Kanik, eskisinden çok daha iyisini basaracak güçte olduklarini belirtti.

Çitayi yüksekte tutarak yeni hedefler dogrultusunda ne gerekiyorsa yapacaklarini ifade eden Kanik, "Bizleri daima gururlandiran sporcularimizin basarilarini artirarak sürdürecegine gönülden inaniyoruz. Yeni dönemde onlardan Avrupa ve Dünya sampiyonluklari bekliyoruz" dedi.

Ziyarette yönetime mini bir gösteri sunan milli sporcular, yaptiklari güzel tekniklerle göz doldurdu. Öte yandan Yunusemre Belediyespor, judo altyapisinda hizla büyümeye devam ederken, Muradiye Mahallesi’ndeki çalismalarina da yogun ilgiyle basladi.

Kaynak: İHA