Samsunspor Basketbol, Lige Katilmayacagini Açikladi

Geçen sezon Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Samsunspor Basketbol Takimi, gerekli bütçeyi saglayamadiklari için bu sene lige katilmama karari aldiklarini açikladi.

Süper Lig’den geçen yil düsen Samsunspor Basketbol Takimi, bir süredir sponsor arayislarini sürdürüyordu. Bugün kulüp tarafindan yapilan açiklamada lige katilmama karari alindigi belirtilirken, açiklamanin tamaminda ise su ifadeler yer aldi:

“1 Agustos tarihinde kulübümüz tarafindan Samsunspor Basketbol takimimizin gelecegini planlayabilmek amaciyla yaptigimiz çagri ne yazik ki sehrimizin önde gelen kamu ve özel sektör kuruluslari tarafindan karsilik bulmamistir. Yönetim kurulumuz ve camiamiz olarak görüyoruz ki yeterli tesis ve kaynak olmadigi sürece günümüz kosullarinda spor organizasyonlarinin sürdürülebilir olmasi mümkün degildir. Bu sartlarda; katilim bedelini ödememize ragmen katilmak ve mücadele etmek için gerekli bütçenin saglanamamasi sebebi ile bu sezon lige katilamayacagimizi derin bir üzüntüyle sehrimize açikliyoruz. Bugüne kadar yanimizda olan Büyük Samsunspor Taraftarina ve Sponsorlarimiza çok tesekkür ediyoruz. Spor kamuoyuna duyurulur.”

Kaynak: İHA