Levent Mistikoglu Açiklamasi 'Boupendza Ile Ilgili Hiçbir Düsüncemiz Olmadi'

Hatayspor Baskani Levent Mistikoglu, Gabonlu golcü Aaron Boupendza ile ilgili düsüncelerinin olmadigini söyledi. Mistikoglu, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasinda oynadiklari Galatasaray karsilasmasinda da hak etmedikleri bir maglubiyet aldiklarini belirtti.

Hatayspor Baskani Levent Mistikoglu, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasinda oynadiklari Galatasaray maçini degerlendirerek, kulübün yürüttügü transfer çalismalariyla ilgili Ihlas Haber Ajansi muhabirine açiklamalarda bulundu.

"Hatayspor, Galatasaray karsisinda hak etmedigi bir maglubiyet aldi"

Süper Lig’in ilk haftasinda Hataspor’un, Galatasay karsisinda hak etmedigi bir maglubiyet aldiginin altini çizen Baskan Mistikoglu, "Takimimiz Galatasaray karsisinda çok iyi mücadele etti. Bunu takimi izleyen herkes takdirle karsiladi. Gerçekten yüreklerini ortaya koydular, savastilar. Hatayspor, Galatasaray karsisinda hak etmedigi bir maglubiyet aldi. Oynadigi oyunun karsiligini maalesef alamadi. Takimimizdan memnunuz. Transfer sezonumuz henüz bitmedi, transfere devam ediyoruz. Eksiklerimizi de tamamlayacagiz. Hatayspor iyi bir yolda. Daha da iyi bir yolda olacak emin olabilirsiniz" dedi.



"Boupendza ile ilgili hiçbir düsüncemiz olmadi"

Levent Mistikoglu, geçmis dönemde Süper Lig’de gol kralligi yasayan Gabonlu golcü Aaron Boupendza ile hiçbir görüsme düsüncelerinin olmadigini belirterek, "Boupendza ile ilgili hiçbir düsüncemiz olmadi. Boupendza’nin sportif ahlak yapisinin düzgün olmadigi söyleniyor. Bildigim kadariyla baska bir takimla anlasti. Biz hiçbir sekilde Boupenza’yi Hatayspor’a layik görmüyoruz. 2-3 eksigimiz daha var. Eksiklerimizi tamamlayinca takim tamamlanmis olacak. Dedigim gibi biz hayali transferler, yüksek ücretli transferler yapmak niyetinde degiliz. Takima gerçekten yararli olacak, takimin bütçesine uygun transferler yapmak zorundayiz. Mali durumumuz kapsaminda en iyi futbolculari almak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA