Ikizler, Krampon Paralarini Isparta 32 Spor'a Bagisladilar

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor için “Isparta 32 Spor için El Ele” sloganiyla düzenlenen Yardim Kampanyasi’na 11 yasindaki Mehmet Ayaz Mert ve Hasan Yagiz Mert isimli ikiz kardeslerde katildi. Ikizler, krampon için kumbaralarinda topladiklari paralari Isparta 32 Spor’a bagista bulundular.

Kumbaralarindaki bin 219 TL’yi Isparta 32 Spor Kulüp Baskani Gültekin Özdemir’e teslim eden Mehmet Ayaz Mert ve Hasan Yagiz Mert, Kanal 32 ekranlarinda düzenlenen bagis gecesini izleyerek kampanyaya destek oldular. Aksu Enerji Finans Sorumlusu Gökhan Mert’in ikiz evlatlari Mehmet Ayaz Mert ve Hasan Yagiz Mert’in bu örnek düsüncesi Isparta 32 Spor yönetimini de mutlu etti.

Kumbaralarindaki parayi Isparta 32 Spor’a bagisladilar

Isparta Arena Park Gençlikspor U-11 Takiminda oynayan Mert Kardesler, hedeflerinin Isparta 32 Spor formasini giymek oldugunu söyleyerek, “Futbolu çok seviyoruz. Mustafa Tutar baskanimizin yayina katildigi sirada bizlerde canli yayini izliyorduk. O anda karar verip babamiza ilettik. Krampon için topladigimiz parayi Isparta 32 Spor’un yardim kampanyasina destek olmak istedik. Isparta 32 Spor’u çok seviyoruz. Ileride bu takimda forma giymek istiyoruz. Tüm Ispartaspor sevdalilarina destege davet ediyoruz” dediler.

"Bu bagisi çok anlamli buluyoruz"

Kumbarayi ikiz kardeslerle birlikte açan Isparta 32 Spor Kulüp Baskani Gültekin Özdemir, Mert kardeslere tesekkür ederek, “Bu bagis kadar o kadar kiymetli ki. Normalde hiçbir destegi elden almiyoruz. Buradan çikan miktari sizin adiniza kulüp hesabiniza yatiracagiz. Ikiz Kardeslerin krampon için biriktirdigi para Isparta 32 Spor için çok degerli ve anlamli. Su ana kadar aldigimiz en degerli bagis. Bu bagisi duyan Ispartaspor sevdalilarinin da destegini bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA