Konyaspor'da Galatasaray Maçi Hazirliklari Sürüyor

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasinda evinde karsilasacagi Galatasaray maçi hazirliklarina devam ediyor. Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdali, "Galatasaray maçina odaklandik. Umarim Cuma günü taraftarlarimiz ile birlikte güzel bir atmosferde güzel bir aksam yasariz" dedi.

Kayacik Tesisleri’nde Teknik Direktör Ali Çamdali yönetiminde gerçeklestirilen antrenman kosu ve isinma hareketleri ile baslarken 5’e 2 ile devam etti. Yesil-beyazli ekip, idmani taktik çalisma ile tamamladi.

Antrenmandan önce basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktör Ali Çamdali, "Galatasaray maçina 2 gün kaldi. Hazirliklarimiz tam gaz devam ediyor. Kisa bir süre geçiriyoruz. Cumartesi oynadiktan pazar gününü izinli geçirdik. Pazartesi de çalismalara basladik. Kisa bir hafta bizi bekliyor. Haftayi galibiyet ile bitirmek ve tabii ki moralli baslamak önemliydi. Bunu sagladik. Dedigim gibi biz maç maç gidip maç maç düsünelim istiyorum. Kasimpasa tarafini atlattik. Çok sükür 3 puani hanemize yazip deplasmandan galibiyet ile döndük. Sezona böyle baslamak hem moral açisindan hem de özgüven açisindan çok önemliydi. O defteri kapattik, Galatasaray maçina odaklandik. Umarim Cuma günü taraftarlarimiz ile birlikte güzel bir atmosferde güzel bir aksam yasariz" seklinde konustu.



Guilherme Sitya: "Galatasaray’da ligdeki diger bir asama"

Konyaspor Takim Kaptani Guilherme Sitya ise haftayi güzel kapattiklari için mutlu olduklarini ifade ederek, "Galatasaray gibi bir maçla iç sahada baslamak her zaman iyidir. Buradaki teknik ekibimiz ve takim arkadaslarimiz su anda tamamen odaklanmis haldeyiz. Her karsilasmaya maç maç hazirlaniyoruz ve Galatasaray da ligdeki diger bir asamamiz bizim için" diye konustu.

Taraftarlara da çagrida bulunan Guilherme, "Bu sezon içerisinde camiamizin bizi olabildigi kadar desteklemesini talep ve rica ediyorum. Aslinda karakterli bir oyuncu grubumuz var ve tabii ki burada sehrimizin destegini alirsak inanilmaz olacak" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA