Gelecegin Sehri Gelecegin Yildizlari Minikler Turnuvasi Sona Erdi

Isparta Belediyesi tarafindan bu yil üçüncüsü düzenlenen Gelecegin Sehri Gelecegin Yildizlari Minikler Futbol Turnuvasi sona erdi. Kiyasiya mücadelelere sahne olan turnuvanin finalinde Gençorduspor’u 4-3 maglup eden Gençlerbirligispor, sampiyon oldu.

Isparta Belediyesi tarafindan Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu is birliginde düzenlenen Gelecegin Sehri Gelecegin Yildizlari Minikler Futbol Turnuvasi 23 Temmuz-11 Agustos tarihleri arasinda gerçeklestirildi.

20 takim ve 350 futbolcunun yer aldigi turnuva 4 grupta 5’erli takimlarin katilimiyla Fatih Spor Kampüsü’nde oynandi. Yari final ve çeyrek final maçlarinin ardindan pazar aksami üçüncülük ve dördüncülük ile sampiyonluk maçi oynandi. Üçüncülük ve dördüncülük maçinda Zirvespor ile Atabeyspor karsilasti. Maçi 1-0 kazanan Atabeyspor turnuvanin üçüncüsü oldu. Final maçinda ise Gençlerbirligispor, Gençorduspor ile karsi karsiya geldi. Gençorduspor’u 4-3 maglup eden Gençlerbirligispor, Gelecegin Sehri Gelecegin Yildizlari Minikler Futbol Turnuvasi’nin sampiyonu oldu.

Turnuvanin son maçlarini Isparta Valisi Aydin Barus, Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Gençlik ve Spor Il Müdürü Mahmut Danayiyen, Atabey Belediye Baskani Serdar Pehlivan da tribünden takip etti. Maçlara aileler ve taraftarlarin da ilgisi yogun oldu. Final maçinin ardindan Vali Aydin Barus ve Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, turnuvaya katilan tüm minik sporculari tebrik etti. Daha sonra turnuvaya katilan takimlari ödülleri verildi.

Isparta Belediyesi tarafindan turnuvada dereceye giremeyen 16 takima 5’er bin lira, üçüncü ve dördüncü takima 10’ar bin lira, ikinciye 15 bin lira ve birinciye 20 bin lira ödül verildi.

Ayrica turnuvaya katilan tüm sporculara esofman takimi hediye edildi.

Gelecegin Sehri Gelecegin Yildizlari Minikler Futbol Turnuvasinin ikincisi Gençorduspor’un kupa ve madalyalari ile ödülünü Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen verdi. Baskan Basdegirmen, turnuvanin çok güzel geçtigini belirterek, turnuvaya 350 sporcunun katildigini söyledi.

Önceki yillarda farkli takimlarin kupalari aldigini hatirlatan Baskan Basdegirmen, “Bu yil da farkli takimlar kupalari aliyorlar. Üzülen çocuklarimiz oldu, kendilerine de söyledim insallah seneye onlar kupayi kaldiracaklar. O istek ve hirsla çalisarak basariya ulasacaklar insallah. Bu güzel turnuva Isparta Belediyesi, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonun katkilariyla hazirlandi. Emegi geçen tüm antrenörlerimize, ailelerimize ve kulüp yöneticilerimize tesekkürlerimi sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

Turnuvanin sampiyonu Gençlerbirligispor’un kupasini ve madalyalarini Vali Aydin Barus verdi. Vali Barus, turnuvaya katilan tüm takimlari tebrik ederek, organizasyonun Isparta için çok önemli oldugunu dile getirdi. Gençlerin ülkenin gelecegi oldugunu belirten Vali Barus, “Gençlerimiz gelecegin yildizlari olacaklar. Bu yeteneklerini bu tür turnuvalarda rahatça sergileyebiliyorlar. Bugün izledigimiz maçlar çekismeli ve çok kaliteliydi. Öncelikle sampiyon olan Gençlerbirligispor’dan baslamak üzere dereceye giren ve tüm takimlarimizi centilmence mücadelelerinden dolayi tebrik ediyorum. Gençlerimize destek veren ailelerimizi ayrica tebrik ediyorum. Gençlerimiz bos vakitlerini bu tür sahalarda en güzel sekilde degerlendiriyorlar” seklinde konustu.

Kaynak: İHA