Trabzonspor Okay Yokuslu Için Imza Töreni Düzenledi

Trabzonspor, West Bromwich’den transfer ettigi Okay Yokuslu için imza töreni düzenledi.

Bordo-mavili kulüple 3+1 yillik sözlesme imzalayan Okay Yokuslu için düzenlenen imza töreninde konusan Amatör Branslar Sorumlusu Dervis Köz, “Okay bizim bildigimiz, tanidigimiz ve güvendigimiz bir oyuncu. O da bizi, sehri, takimi, hocasini, camiasini biliyor. Biz basarili olacagina inaniyor ve kendisine güveniyoruz” dedi.

Trabzonspor’a transferinden dolayi çok mutlu oldugunu dile getiren Okay, “Öncelikle tekrardan bu büyük ve güzel camianin parçasi oldugum için ben ve ailem çok mutluyuz. Tekrardan evime hos geldim. Sanki kisa süreligine gitmisim ve geri gelmisim gibi hissettim. Her iki taraf için de hayirli olsun. Umarim hayallerimizi süsleyecek sezonlar geçiririz” ifadelerini kullandi.

Yeni transfer Okay Yokuslu, bordo-mavili ekipte 35 numarali formayi giyecek.

Trabzonspor, Okay Yokuslu için West Bromwich’e sözlesme fesih bedeli olarak 1 Milyon 650 Bin Euro’yu üç taksit halinde ödeyecek.

Okay Yoksulu ise Trabzonspor’dan 2024-2025 futbol sezonunda 46 Milyon TL, 2025-2026 futbol sezonunda 51 Milyon, 2026-2027 futbol sezonunda 56 Milyon 112 Bin 500 TL garanti ücret alacak. Opsiyon hakkinin kulüp tarafindan kullanilmasi halinde ise Okay, 2027-2028 futbol sezonunda 61 Milyon 150 Bin TL kazanacak.

Kaynak: İHA