Kars 36 Spor Profesyonel Lige Çikmanin Hesaplarini Yapiyor

Kars 36 Spor, 2024-2025 futbol sezonunda 3’üncü lige çikmanin hesaplarini yapiyor. Baskan Ali Uçum, geçen sezon iyi bir kadro kurmalarina ragmen teknik direktör seçiminde yapilan hatanin kurbani olduklarini belirtti.

Uçum, bu sezon özellikle teknik heyet ve yapilacak transferler zirveye oynayacaklarini kaydetti.

Türkiye’nin en önemli sehirlerinden birisi olan Gazi Kars’in profesyonel liglerde takiminin olmamasini çok büyük bir kayip olduguna dikkat çeken Baskan Uçum, Vali Ziya Polat, Milletvekili Adem Çalkin ve Belediye Baskani Prof. Dr. Ötüken Senger’in katki ve destekleriyle Kars 36 Spor’un profesyonel ligde yer alacagini söyledi.



Ziraat Türkiye Kupasi’nda Gençler Birligi Spor’u Kars’a getiren yesil beyazli ekibin 2024-2025 futbol sezonunda Sehir Stadyumunda karsilasmalarini oynamasiyla birlikte çok önemli basarilara imza atacagini inandigini vurguladi.

Kars 36 Spor Kulüp Baskani Ali Uçum, “Biz geçmisten ders çikardik. Çok iyi transferler yaptigimizi düsündük, ancak yanildik. Bu sezon ince eleyip sik dokuyacagiz. Suan görüstügümüz sporcular var, takip ettigimiz sporcular var, alt yapidan gelen sporcularimiz var. Bunlari harmanlayacagiz ve çok kaliteli bir kadro kuracagiz. Hedefimiz belli, Gazi Kars’in takimi profesyonel ligde olmalidir. Bu çerçevede çalismalarimizi sürdürüyoruz” dedi.

Kars sevdalisi yöneticilerimiz var, onlarin da destekleriyle Kars’i hak ettigi yere tasiyacaklarini vurgulayan Uçum, “Valimiz Ziya Polat, Milletvekilimiz Adem Çalkin, Belediye Baskanimiz Prof. Dr. Ötüken Senger, Kars için gece gündüz çalisiyorlar, Kars sevdalilari, degerli büyüklerimizin katki ve destekleriyle Kars 36 Spor’un çok iyi yerlere gelecegine inaniyorum. Stadyum sorunumuzu Valimiz ve Milletvekilimiz sag olsunlar çözdüler. Kendilerine çok tesekkür ediyor. El birligiyle birlik, beraberlik içerisinde biz bu sezon 3’üncü lige çikacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA