Uros Radakovic Açiklamasi 'Avrupa Hedefimiz Var'

Sivasspor’un yeni transferlerinden Uros Radakovic, takim olarak hedeflerinin Avrupa kupalarina gitmek oldugunu söyledi.

Sivasspor, yeni sezon hazirliklari kapsaminda çalismalarina devam ediyor. Kirmizi-beyazli takimin yeni transferi Uros Radakovic bugün yapilan antrenman öncesi, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Adaptasyon sürecini hizli atlattigini dile getiren 30 yasindaki Sirp stoper, "Kulübe adaptasyonum aslinda kolay oluyor. Burada tanidigim arkadaslarim var. Diger arkadaslarim da beni içtenlikle kabul ettiler. Adaptasyonum iyi gidiyor. Çalismalarimiza da devam ediyoruz" dedi.



"Maç maç düsünmemiz gerekiyor"

Sivasspor’un hedefleri olan bir takim oldugunu söyleyen Radakovic, "Suanda bir Avrupa hedefimiz var. Öncelikle adim adim hedeflerimize gitmemiz gerekiyor. Maç maç düsünmemiz gerekiyor. Umarim adim adim giderek hedeflerimize ulasabiliriz. Adim adim giderek takima yardimci olmak istiyorum. Tabii ki Avrupa yolunda elimden gelenin en iyisini yapip takimimizi ve kendimi bu hedefe tasimak istiyorum" ifadelerini kullandi.

Hazirliklar sürüyor

Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri’nde Teknik Direktör Bülent Uygun ve yardimcilari yönetiminde yapilan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Kosu ile baslayan antrenman, isinma ve denge çalismalariyla devam etti. Ardindan pas çalismalari yapan Yigidolar, son bölümde ise çift kale maç oynadi.

Sivasspor, yarin gerçeklestirecegi antrenmanla yeni sezon hazirliklarina devam edecek.

Kaynak: İHA