Ahmetcan Kaplan, Milli Takim Formasini Baskan Kaya'ya Hediye Etti

A Milli futbolcu Ahmetcan Kaplan, Euro 2024 son 16 turunda oynanan Avusturya maçinda giydigi formayi imzalayarak Ortahisar Belediye Baskani Ahmet Kaya’ya hediye etti.

Trabzonspor altyapisindan yetisen ve Hollanda’nin Ajax takiminda forma giyen milli futbolcu Ahmetcan Kaplan, ayni zamanda Boztepe Mahallesi Muhtari da olan babasi Yücel Kaplan’la birlikte Baskan Kaya’yi ziyaret etti. Milli futbolcu, Almanya’da düzenlenen Euro 2024 Avrupa Futbol Sampiyonasi son 16 turunda oynanan Avusturya maçinda giydigi formayi imzalayarak Baskan Kaya’ya hediye etti.

Bu anlamli jestinden dolayi Ahmetcan Kaplan’a tesekkür eden Baskan Kaya, “Milli gururumuz, Trabzon’umuzun evladi, Ajax’ta basarili bir sezon geçiren genç yetenegimiz Ahmetcan Kaplan’a ve babasi Boztepe Muhtarimiz Yücel Kaplan’a ziyaretleri için tesekkür ediyorum. Sevgili Ahmetcan, Avusturya maçinda giydigi milli takim formasini imzalayip bizlere hediye etti. Bu anlamli jestinden dolayi kendisine çok tesekkür ediyorum. Trabzon’umuzun gururu Ahmetcan’imiza futbol hayatinda gönülden basarilar diliyorum. Çok daha büyük basarilara imza atacagina yürekten inaniyorum” dedi.

Kaynak: İHA