Ugurcan Çakir Açiklamasi 'Finalde Olmayi Hak Ediyorduk'

A Milli Futbol Takimi’nin EURO 2024 çeyrek finalinde elenmesinin ardindan Türkiye’ye dönen milli kaleci Ugurcan Çakir, “Finalde olmak isterdik. Bizim adimiza iyi bir turnuva geçti. Finalde olmayi hak ediyorduk. Bir nebze olsun ülkemizi mutlu ettiysek ne mutlu bize” dedi.

2024 Avrupa Futbol Sampiyonasi’nda (EURO 2024) çeyrek finalde Hollanda’ya elenen A Milli Futbol Takimi, Türkiye’ye döndü. Milli kaleci Ugurcan Çakir, Istanbul Havalimani’nda basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Finalde olmayi hak ettiklerini söyleyen Çakir, “Finalde olmak isterdik. Bizim adimiza iyi bir turnuva geçti. Finalde olmayi hak ediyorduk. Bir nebze olsun ülkemizi mutlu ettiysek ne mutlu bize. Herkes elinden gelenin en iyisini vermeye çalisti. Insallah bugünlerden ders çikartip ileriye daha güvenle bakabilecegiz” diye konustu.



“Insallah bundan daha büyük basarilar yakalayabiliriz”

Iyi bir jenerasyon yakalandiginin ve turnuvada iyi performanslar sergilendiginin altini çizen milli kaleci, “Gerçekten bu turnuvada güzel performans sergiledigimizi düsünüyorum. Hem taktik anlaminda hem takimin sahaya koydugu ruh anlaminda gerçekten güzel bir kamp geçti bizim için. Çok genç, çok yetenekli futbolcular var bu kadroda. Iyi bir jenerasyon yakaladigimizi düsünüyoruz. Hocanin da turnuva özelinde oyun planlari bence çok basariliydi. Çok genç, çok parlak bir jenerasyon var. Insallah bundan daha büyük basarilar yakalayabiliriz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA