Serdivan Belediyesi Yaz Spor Okullari Açildi

Serdivan Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenledigi Yaz Spor Okullari’nin açilis töreni coskulu bir sekilde gerçeklesti. Serdivan Belediye Baskani Osman Çelik’in de konusma yaptigi törene çocuklar ve aileleri büyük ilgi gösterdi. Törende yaz spor okullarinda egitim görecek olan çocuklara formalari da teslim edildi.

Futbol, voleybol, basketbol ve jimnastik branslarinda egitim imkani sunan Yaz Spor Okullari’na 8-15 yas arasi çocuklar katiliyor. Alaninda uzman ve deneyimli egitmenler tarafindan gerçeklestirilen egitimler sirasinda çocuklar, sporun temel prensiplerini ögrenmenin yani sira, takim çalismasi, disiplin ve fair-play gibi önemli degerleri de kazanma imkani bulacaklar.

Serdivan Belediye Baskani Osman Çelik yaptigi açilis konusmasinda, "Seçimlerde de söz verdigimiz üzere çocuklarimizi ve gençlerimizi spor yapmaya tesvik edecegiz. Bu kapsamda düzenleyecegimiz yaz spor okullarindan evlatlarimiz ücretsiz olarak faydalanabilecek. Evlatlarimizi tüm olumsuzluklardan uzak tutmak ve saglikli bir nesil yetistirebilmek için üzerimize düsen ne varsa yapmaya devam edecegiz. Tüm ögrencilerimize ücretsiz yaz spor okullarimizda basarilar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA