Sampiyonlar Halkla Bilek Güresi Yapti

Gemlik Belediyesi ile Gemlik Belediyespor Kulübü isbirliginde düzenlenen "Halkla Bilek Güresi" programinda dünya ve Avrupa sampiyonu sporcular, Gemlikliler ile kozlarini paylasti.

Programa Gemlik Belediye Baskani Sükrü Deviren, Gemlik Belediyespor Kulübü yöneticileri Ilhan Ermis ile Tarik Erdem, dünya sampiyonlari Arif Ertem, Efe Kömek, Kader Soydan, Avrupa sampiyonu Deniz Kösgeroglu, ve Türkiye Vücut Gelistirme, Fitness ve Bilek Güresi Federasyonu Bursa Il Temsilcisi Ali Isildak katildi.

Zeytindali Meydani’nda hazirlanan alanda, Gemlikliler ile kozlarini paylasan sporcular, iki saat süren programda genç yasli yüzlerce kisi ile bilek güresi yaptilar.

Sporculara katilimlari için tesekkür eden Gemlik Belediye Baskani Sükrü Deviren, ilçede bilek güresi meraklilarinin oldugunu söyleyerek "Bilinen spor dallarinin ötesinde, bilek güresi ve fitness konusunda da ilçemizi bilinçlendirecegiz. Aramizda dünya sampiyonlarimiz var. Hepsine tesekkür ediyoruz. Gemlik Belediyesi olarak bu sporun destekçisi olacagiz" dedi.

Kaynak: İHA