'Yap Bir Bozkurt Dünya Görsün' Klibi Paylasim Ve Begeni Rekoru Kiriyor

Erzurumlu sanatçi Ahmet Ahmet Öngel’in “Yap bir Bozkurt Dünya Görsün” klibi begeni rekoru kirdi.

EURO 2024 son 16 turunda Avusturya’yi 2-1 maglup eden A Milli Takim’da Merih Demiral’in attigi golden sonra bozkurt selami vermesinin ardindan UEFA’nin 2 maç ceza vermesi Türkiye’de ve dünyanin farkli bölgelerinde yasayan vatandaslarimizin büyük bir tepkisine neden oldu.

Erzurumlu sanatçi Ahmet Öngel’in yaklasik 7 ay önce “Yap bir Bozkurt Dünya Görsün” klibi, milli futbolcu Merih Demiral’in bozkurt selami ile ilgili inceleme ve ceza verilmesinin ardindan sosyal medyada paylasim rekoru kirdi. UEFA’nin kararina tepki koyan yüzbinlerce vatandas klibin üzerine bozkurt selami koyarak paylasti.

Sözü Serdar Akkoç, Bestesi Mustafa Beyazkus ve Ahmet Öngel’e ait “Yap bir Bozkurt Dünya Görsün” son günlerin en çok dinlenen sarkisi oldu.

Ahmet Öngel, yaptigi açiklamada, “Yaklasik yedi ay önce yapmis oldugumuz ‘Yap bir bozkurt dünya görsün’ adli sarkimiz milli takimimizin maçinda milli futbolcumuz Sayin Melih Demiral kardesimizin Bozkurt isareti yapmasiyla dünya cografyasinda büyük bir yanki uyandirdi. Bunun akabinde Yap bir bozkurt dünya görsün adli sarkimiz, sosyal medyalarda, dijital platformlarda çok yogun ilgi gördü. Bunun için bozkurt yapip paylasan bütün arkadaslarima, gönüldaslarima çok tesekkür ediyorum. Ve diyorum ki Türklügümüzün Tarihin, bagimsizlik sembolümüz olan bozkurt isareti ve bundan sonra görün, bakin. Bozkurt isareti çig gibi büyüyecektir. Ve biz diyoruz ki -Anadolum sana bakti yap bir bozkurt dünyayi görsün -Turan elde bahar vakti yap bir bozkurt dünya görsün. Milli takimimiza bundan sonraki maçlarinda basarilar diliyorum. Rabbim yar ve yardimcilari olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene” diye konustu.

Kaynak: İHA