Depremzede Aileler Türkiye-Hollanda Maçini Dev Ekranda Izleyecek

Yesilyurt Belediyesi, milli takimin Avrupa Futbol Sampiyonasinda Hollanda ile bugün saat 22:00’de oynayacagi Çeyrek Final maçi için Samanköy Konteyner Kentte dev ekran kuracak. Baskan Geçit, milli maçin heyecanini ve coskusunu depremzede ailelerle birlikte yasayacaklarini söyledi.

Malatya’nin en büyük konteyner kentleri arasinda yer alan Samanköy mahallesindeki Konteyner Kentte, milli maç heyecani yasanacak. Yesilyurt Belediye Baskani Prof.Dr. Ilhan Geçit’in talimatinin ardindan Samanköy Konteyner Kent’te düzenlenecek özel bir organizasyonla, A Milli Futbol Takiminin Hollanda ile oynayacagi tarihi maçi, depremzede aileler birlikte izleyecek.

Bugün Almanya’nin Berlin kentindeki Olimpiyat Stadyumu’nda saat 22:00’de baslayacak olan Çeyrek Final maçi için Samanköy Konteyner Kentte yapilacak özel etkinlikte, vatandaslara bayrak dagitimi yapilip, çay ikraminda bulunulacak. Ay-yildizli bayraklarla süslenecek olan Samanköy Konteyner Kentte ki milli maç heyecanini depremzede ailelerle birlikte izleyecek olan Yesilyurt Belediye Baskani Prof.Dr. Ilhan Geçit, A Milli Futbol Takiminin yeni bir zaferle sahadan ayrilacagina yürekten inandiklarini söyledi.



Milli maçin heyecanini Samanköy Konteyner Kentte kalan depremzede ailelerle birlikte yasayacaklarini söyleyen Yesilyurt Belediye Baskani Prof.Dr. Ilhan Geçit, “ A Milli Futbol Takimimizin Avrupa Futbol Sampiyonasinda elde ettigi basarilar hepimizin gögsünü kabartmaya devam etmektedir. Bugün saat 22:00’de Hollanda ile oynanacak çeyrek final maçi öncesinde millet olarak tek yürek olduk. A Milli Futbol Takimimizin Hollanda önünde alacagi güzel bir sonuçla adini yari finale yazdiracagina sonuna kadar inaniyoruz. Bizim çocuklarimiza güvenimiz ve inancimiz tamdir, onlar her zaman oldugu gibi yine milletimizin yüzünü güldürecek tarihi bir zaferin altina imza atacaklardir. Yesilyurt Belediyesi olarak ta bu tarihi maç için Samanköy Konteyner Kentimizde özel bir organizasyon yapacagiz. Saat 22:00’de baslayacak olan bu önemli maç için konteyner kentimizde dev ekran kurup, depremzede ailelerimizle birlikte milli maçin heyecani ve coskusunu birlikte yasayacagiz. Hollanda maçini vatandaslarimizla birlikte izleyerek, A Milli Futbol Takimimizin yaninda oldugumuzu kalbimizle ve yüregimizle hissettirecegiz. Depremzede ailelerimizin rahat bir ortamda milli maç heyecani yasamasi için her türlü hazirligi yapiyoruz. Maçin sölen havasinda izlenmesi için bayrak dagitimi yaparak, maç izleme alanini tribüne dönüstürecegiz. Ailelerimize çay ikramlarinda bulunarak, birlik ve beraberlik içerisinde milli maçimizi birlikte izleyecegiz. Hollanda maçina artik az bir zaman kala, Malatya’dan, Yesilyurt’tan A Milli Futbol Takimimiza yürekten basari dileklerimizi iletiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA