Bayburtspor Teknik Direktör Uzunköprü Ile Yola Devam Edecek

Bayburt Özel Idarespor, teknik direktör Cevdet Uzunköprü ile yola devam edecek. Bayburtspor, geçen sezon takimi düsme potasindan alarak ligde tutan Cevdet Uzunköprü ile yeni sezon öncesi yeniden anlasti.

Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü’nün yardimciliklarini Bülent Ayan ve Serdal Peker, kaleci antrenörlügünü ise Sebahattin Cosan yapacak.

Tecrübeli hoca Cevdet Uzunköprü, yeni sezon için hedeflerinin ligi en iyi sekilde bitirmek oldugunu söyledi.

Türkiye liglerinde bir ilki basardiklarini kaydeden Uzunköprü, “3 puani olan bir takimi aldik ve aldigimizdan lig bitimine kadar 25 puan toplayarak ligde kaldik. Bu süre içerisinde grubumuzda en çok puan alan ikinci takim olduk. Bu Türkiye liglerinde bir ilkti, bunu basardik ve takimimizi ligde tuttuk” dedi.

Yeni sezonda mücadeleci bir takim olusturacaklarini belirten Uzunköprü, “Hedefimiz savasan, terinin son damlasina kadar formanin hakkini veren, genç, dinamik bir ekip olusturacagiz. Bu takimi seyircilerimiz de çok sevecek” ifadelerini kullandi.

Öte yandan birinci etap kampina 15 Temmuz’da tesislerde baslayacak olan Bayburt Özel Idarespor’da yeni sezon öncesinde transfer görüsmelerinin yapildigi da ögrenildi.

Kaynak: İHA