Kocasinan'in Sporcusu Türkiye Sampiyonu Oldu

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü oyuncusu Muhammet Ali Tayyar, Türkiye Boks Federasyonu tarafindan organize edilen Üst Minik Erkekler müsabakalarinda 63 kiloda Türkiye Sampiyonu oldu ve altin madalya kazandi. Ayrica Kocasinan Sporcusu Mirzan Zorbey Tayyar, Üst Minik Erkekler müsabakasinda 48 kiloda ikinci oldu ve gümüs madalya kazandi.

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü oyuncusu Muhammet Ali Tayyar ve Mirzan Zorbey Tayyar, 26 Haziran-3 Temmuz 2024 tarihleri arasinda Izmir’de düzenlenen Üst Minik Erkekler Ve Kadinlar Türkiye Boks Sampiyonasinda Kayseri’yi gururlandirdi. Muhammet Ali Tayyar, 63 kiloda Üst Minik Erkekler müsabakalarinda Türkiye Sampiyonu olurken Mirzan Zorbey Tayyar ise 48 kiloda Türkiye ikincisi oldu.

Spor Kulübünün sporcularinin basarisini degerlendiren Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, “Sampiyonluklarla dolu bir yila basladik. Sporcularimizi ve Boks Antrenörümüz Fatih Töme hocamizi kutluyorum. Basarilarinin devamini diliyorum. Insallah Kocasinan’imizin adini daha nice sampiyonluklarla dünyaya duyuracagiz. Kocasinan Belediyesi olarak, her yasta ve her bransta sporu yayginlastirmak için her türlü imkanimizi seferber ettik, etmeye de devam ediyoruz. Bizlere bu gururu yasattiklari için Kayseri adina bir kez daha tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Milli Boks Antrenörü ve Türkiye Boks Federasyonu Kayseri Il Temsilcisi Fatih Töme ise, “Bizlere daha konforlu imkanlar saglayarak daha saglikli bir ortamda spor yapmamiza vesile olan ve her zaman sporcularin yaninda olan Belediye Baskanimiz Sayin Ahmet Çolakbayrakdar’a tesekkür ediyoruz. Insallah sporcularimiz daha nice basarilar elde ederek, bizleri gururlandiracagina inancim sonsuz. Amacimiz; Milli takim kadrosunda yer alacak sporcular yetistirmektir” diye konustu.

Sampiyonlukta Baskan Çolakbayrakdar’in ve Kocasinan Belediyesi’nin büyük bir payi oldugunu söyleyen sporcular da desteklerinden dolayi Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.

Kaynak: İHA