Kars Valisi Polat, Gençlerle Bulustu, Voleybol Oynadi

Kars’ta göreve basladigi ilk günden itibaren egitime verdigi önem ve her ögrenciden mutlak suretle bir spor dalini lisanli yapmasi isteyen Vali Ziya Polat, her firsatta ögrencilerle birlikte çesitli aktivitelere katiliyor.

Yaz Spor Kursu’nu ziyaret eden Polat, ögrencilerle bir araya geldi. Voleybol ve masa tenisi oynadi. Yaz Spor Kursu ögrencilerinin antrenmanlarina eslik etti.

Vali Ziya Polat’in kendilerine verdigi destekten duydugu memnuniyeti dile getiren ögrenciler, “Valimiz bizlerle bire bir ilgileniyor. Bizlerle zaman geçiriyor, bizlere deger veriyor. Bizlere degerli oldugumuzu hissettiriyor. Kendisine çok tesekkür ediyoruz. Bugün de bizimle birlikte voleybol oynadi, masa tenisi oynadi, antrenmanlarimiza katildi.

Gerçekten Kars’ta daha önce böyle bir sey görmedik. Bir ilin valisinin bizlerle zaman geçirmesi, bizlere ne kadar çok deger verdigini gösteriyor. Kendisine çok tesekkür ediyoruz” dediler.

Vali Ziya Polat, son olarak Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun Faaliyet Programinda yer alan Minikler Türkiye Taekwondo Sampiyonasi’na katilacak olan taekwando takimi ziyaret ederek, sampiyonada basarilar diledi. Polat, daha sonra salondan ayrildi.

Kaynak: İHA