Isparta 32 Spor'da Teknik Direktör Fuat Buruk Dönemi Basladi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Isparta 32 Spor’da daha önceden kamuoyuna duyurdugu teknik adam Fuat Buruk ile 1 yillik sözlesme imzaladi. Imza törenine Isparta 32 Spor Baskani Gültekin Özdemir, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Fuat Buruk, Antreör Emrah Eren de katildi.



"Yerinde transferler yapacagiz"

Mevcutta 17-18 sözlesmeli Futbolcunun oldugunu ifade eden Isparta 32spor Kulüp Baskani Gültekin Özdemir, transferde aceleci olmayacaklarini yerinde transferler ile yeni sezona baslayacaklarini söyledi.

Özdemir, “2024- 2025 sezonunun ilk adamini atiyoruz. Ispartalilara hayirli ugurlu olsun. Basarili bir sezon geçirip bitirebildigimiz en iyi yerde sezonu bitirecegiz. Ilk adim olarak yönetimi kurduktan sonra 2. adim olarak hocamizla anlastik. 3. adim olarak transfer sezonu baslayacak. Çok aceleci davranmaya gerek yok. Mevcutta 17-18 futbolcumuz var. Yerinde transferler yapip sezona baslayacagiz. 15 Temmuz’da toplanip takimimiz ilk kampini yapacak. Insallah hayirli ugurlu olur. Kazanan Ispartaspor olur” dedi.



"Isparta’da mutluyum"

Isparta 32 Spor ile 1 yillik sözlesme imzalayan teknik direktör Fuat Buruk ise basariya ulasmak için ellerinden geleni yapacagini belirterek, “3 gündür buradayim. Inanilmaz güzel insanlarla tanistim. Geçen sezon Ispartaspor hedefe giderken son haftalarda kayiplar yasadi. Bizde bu sene ayni kadroyla hedefe gidecegiz. Insallah iyi seyler yapacagiz. Burada her sey müsait. Burada olmaktan mutluyum. Sezona baslamak için heyecanliyim” dedi.



"Transferde acele etmeyecegiz"

Transferlerde aceleci davranmayacaklarini belirten Buruk, “Transfer ile ilgili Süper Lig’de kamp sezonu yeni basliyor. Onlar da futbolculari deniyorlar. Transferde acele etmeyecegiz. Büyük takimlardan en iyi sartlarda en uygun futbolcuyu almak için sartlari zorlayacagiz. Kampimizi yapip eksiklerimizi görecegiz. Hocalarimizin hepsi gönüllü ve istekli basariya ulasmak için elimizden geleni yapacagiz” dedi

Kaynak: İHA