A Milli Takimin Çeyrek Final Coskusu Millet Bahçesi'nde Zirveye Çikacak

A Milli Takimin Avrupa Sampiyonasi’nda Hollanda ile oynayacagi Çeyrek Final maçi Millet Bahçesi’nde izlenecek. Millet Bahçesi’nde kurulacak dev ekranin yanina Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Yusuf Alemdar’in talimatiyla ikinci bir dev ekran daha kurulacak. Vatandaslar Açik Tribün’ün yanindaki çim alaninda da maçi takip edebilecek.

A Milli Takim EURO 2024 Avrupa Sampiyonasi’nda tarih yaziyor. Son olarak Avusturya’yi 2-1 maglup ederek tüm Türkiye’ye büyük bir sevinç yasatan millilerimiz çeyrek finalde Hollanda ile karsilasacak. 6 Temmuz Cumartesi günü 22.00’da oynanacak tarihi karsilasmayi Sakaryalilar yine Millet Bahçesi’nde izleyecek. Avusturya mücadelesini Millet Bahçesi’nde izleyen Büyüksehir Belediye Baskani Yusuf Alemdar, maç sonrasi vatandaslarin yogun katilimi üzerine ikinci bir dev ekran kurulmasi için talimat vermisti.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi bu çerçevede Millet Bahçesi’ne ikinci bir dev ekran daha kuracak. Tüm vatandaslarin milli heyecan ve coskuyu birlikte yasamalari için atilan bu adim, katilimi artiracak. Ay Yildiz sevdalilari, her zaman dev ekran kurulan Açik Tribün’ün hemen yaninda da maçi takip edebilecek. Çim alana herkes kendi sandalyesiyle gelecek.

Kaynak: İHA