Sakaryali Judocu, Balkanlar'da Gümüs Madalyanin Sahibi Oldu

Makedonya’nin Manastir sehrinde düzenlenen Minikler Balkan Sampiyonasi’na takim olarak katilan Sakarya Büyüksehir Belediyesi önemli bir dereceyle gümüs madalyaya uzandi.

Sakarya Büyüksehir Belediye Spor Kulübü Judo takimi 29-30 Haziran tarihleri arasinda Makedonya’nin Manastir sehrinde düzenlenen Minikler Balkan Sampiyonasi’na katildi.

Balkan cografyasinin dört bir yanindan turnuvaya katilan onlarca sporcunun arasinda Büyüksehir Judo Takimi basarilarina bir yenisini daha ekledi. Kiyasiya geçen sampiyonada 24 kiloda yarisan ve Balkan ikincisi olan Sakarya’nin judocusu Gülfem Aysima Aydön gümüs madalyanin sahibi oldu.

Büyüksehir’den yapilan açiklamada, “Türkiye’mizin gururu olan Judo Takimimiz Makedonya’da düzenlenen Minikler Balkan Sampiyonasinda büyük basari kazandi. 24 kiloda yarisan sporcumuz Gülfem Aysima Aydön gümüs madalya kazanarak podyuma çikma basarisi gösterdi. Antrenörümüzü ve sporcumuzu tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyoruz. Büyüksehir Belediyesi olarak sporun her alaninda basarili olmak için gayretle çalisacak ve hanemize yeni basarilar ekleyecegiz” denildi.

Kaynak: İHA