8 Yasindaki Karate Sporcusu Enes Hayatini Kaybetti

Isparta’da geçen yil beyin tümörü teshisi konulan karate sporcusu 8 yasindaki Enes Gündasli, tedavi gördügü hastanede hayatini kaybetti. Gündasli, Isparta’nin Keçiborlu ilçesinde topraga verildi.

Isparta Hafiz Ibrahim Demiralay Ilkokulu 2. sinif ögrencisi ve Karatas Spor Kulübü karate sporcusu Enes Gündasli’ya (8) 27 Ekim 2023 tarihinde beyin tümörü teshisi konulmustu. 3 kez ameliyat olan ve zor bir süreç geçiren minik sporcu, 29 Temmuz 2024 tarihinde Antalya’da tedavi gördügü hastanede hayatini kaybetti. Enes Gündasli, 2023 Türkiye Minikler Yildizlar Karate Sampiyonasi’nda Türkiye üçüncüsü olmustu.

Keçiborlu’da topraga verildi

Enes Gündasli’nin antrenörü Kadir Karakas, Enes’in 5 yasinda karate sporuna basladigini belirterek, “Enes çok hareketli ve yetenekli bir çocuktu. Ailesinin destegiyle karate sporunda çok güzel basarilara imza atti. 2023 Türkiye Minikler Yildizlar Karate Sampiyonasi’nda Türkiye üçüncüsü oldu. Çok çaliskan ve disiplinli bir sporcumuzdu, Balkan Sampiyonu Melih agabeyi gibi saçlarini uzatmak için çok ugrasti. Hep onu örnek alirdi. Hayali 2024 Balkan Sampiyonu olmakti. Çok üzgünüm, çok üzgünüz” dedi.

Enes Gündasli, bugün Isparta’nin Keçiborlu ilçesinde topraga verildi.

Kaynak: İHA