Gedizli Kick Boks Sporculari Türkiye Sampiyonasina Hazirlaniyorlar

Kütahya’nin Gediz ilçesinden Türkiye Sampiyonasina katilacak olan 4 kick boks sporcusu antrenörleri esliginde çalismalarini sürdürüyor.

Kütahya’da yapilan seçmeler sonrasi 5-9 Temmuz tarihleri arasinda Konya’da yapilacak olan Türkiye Açik Kick Boks Sampiyonasina Kütahya kafilesi ile Gediz’den de 4 sporcu katiliyor. Haftada 4 gün antrenmanlarina Antrenörler Selim Ocak ve Duygu Dograyan Ocak esliginde devam eden sporcular sampiyonluk hedefi ile spor sahalarinda çift antrenman ile çalisiyor.

Konuyla ilgili konusan Gediz Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Muhammed Keskin "Velilerimizin destegi ile sporcularimizi Konya’ya götürecegiz. Imkânlar ölçüsünde sporcu ile katilim sagladigimiz turnuvaya ancak 4 sporcu ile gidebiliyoruz. Elimizden gelen her destegi antrenörlerimize ve sporcularimiza vermeye çalisiyoruz. Sporcular çift antrenman çalisiyor. Gediz Kaymakamimiz Sayin Hakan Alkan sürekli takipte. Gençlik ve Spor Müdürlügü olarak Halk Egitim Merkezimizle güzel basarilara imza attik. Devam da edecegiz. Sporcularimiza basarilar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA