Senol Can Açiklamasi 'Karagümrük Semtinin Ait Oldugu Süper Lig'e Geri Dönecegiz'

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Senol Can, “Karagümrük semtinin ait oldugu Süper Lig’e geri dönecegiz” dedi.

Topuk Yaylasi Tesisleri’nde birinci etap kampini tamamlayan Fatih Karagümrük, ikinci etap için Bolu’da hazirliklara basladi.

Günü çift antrenmanla tamamlayan Karagümrük, Gerede ilçesinde hazirliklarini sürdürüyor. Kirmizi-siyahli ekip, Teknik Direktör Senol Can ile tekrardan yeni sezonda Süper Lig’e çikmak istiyor.

“4-5 transfer daha yapip sezona çok iyi bir sekilde baslamak istiyoruz”

1 Temmuz’da çalismalara basladiklarini belirten Senol Can, “13 günlük bir kamp dönemi geçirdik. Ondan sonra takima iki gün izin verdik. Diger kamp döneminde de son bir haftada gerçekten yine tempolu, coskulu çift idmanlarla kampimiza devam ediyoruz. Bu arada da hazirlik maçlari da oynuyoruz. Hem teknik hem taksiksel yönde gelismek için. Çok önemli oyuncular aramiza katildi.

Yabanci oyuncular, yerli oyuncular, genç oyuncular olarak aramiza çok iyi oyuncular transfer daha eksik bölgelerimiz de var. Geçen seneden kalan oyuncularimizla birlikte güzel bir ahenk yakaladik. Tabii eksik bölgelerimizde çalismalar devam ediyor. Takimimiza uygun, bütçemize uygun, bu lige uygun oyunculari aramaya çalisiyoruz. 4-5 transfer daha yapip sezona çok iyi bir sekilde Karagümrük olarak baslamak istiyoruz” diye konustu.



“Karagümrük semtinin ait oldugu Süper Lig’e geri dönecegiz”

Bu sene ligin zor olacagini vurgulayan Can, “Gerçekten her takim çok zorlu. Sehir takimlari var, sirket takimlari var. Her takim sampiyonluga oynamak istiyor. Yaklasik 10 takim sampiyonluga oynuyor. Bu lig bu liginde seyir zevki çok yüksek hale gelecek. Gerçekten herkes çok yüksek bütçelerle iyi transferler yapiyorlar. Ama burada ligin basi çok önemli. Lige nasil baslarsan öyle gider ama ligin sonu sonunu getirmek de çok önemli bu ligde. Sonlar çok önemli. Insallah bizim hedefimiz Karagümrük olarak tekrar Süper Lig’e geldigimiz yakistigimiz Karagümrük semtinin ait oldugu Süper Lig’e geri dönecegiz. Bizim tek amacimiz bu sene sampiyon olup Süper Lig’e geri dönmek” dedi.



“Hepimiz çikmak için tekrardan motiveyiz”

Karagümrük’ün yeni transferi 35 yasindaki tecrübeli stoper Papy Djilobodji ise, “Burada oldugum için çok mutluyum. Burada bizi Serkan hoca, Süleyman Baskan herkes beni çok iyi agirladi. Ekiple de aram çok iyi. Buraya tecrübemi katmaya geldim. Kendimi de göstermeye geldim. Hepimiz çikmak için tekrardan motiveyiz. Ben kesin olarak motiveyim. Takim olarak çocuklar herkes çok motive ve elimizden geleni yapacagiz. Bu sene tekrar ait oldugumuz yere çikmak için. Çok mutluyum ve buraya çok çabuk adapte oldum. Bütün takim olarak hem çalisanlar, futbolcular, herkes beni çok iyi karsiladilar burada. Ve hepimiz çok motiveyiz ve tekrardan elimizden geleni yapmak için çalisacagiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA