Renault&Dacia Satislarinda Trabzon Il Birincisi HSC Otomotiv Oldu

HSC Otomotiv Trabzon’da otomotiv satisinda 2023-2024 döneminde il birincisi oldu.

Pandemi sürecinde ve sonrasinda Türkiye’de bir çok bayi stokçuluk yaparak, ek ücret talebinde bulunup müsterilerini magdur ederken, Renault&Dacia Trabzon yetkili bayisi HSC Otomotiv A.S. kendi çalisma prensibinden ödün vermeyerek müsterilerinden ek ücret talebinde bulunmayarak müsteri memnuniyetini ön planda tutmustu.

Ali Sevki Çakiroglu’nun yönetim kurulu baskanligini yürüttügü HSC Otomotiv stok sorununun ortadan kalkmasinin ardindan da birinciligi kimseye birakmadi. 2023-2024 yilinda Trabzon’da en çok satan otomotiv markasi olma basarisini gösterdi.

Trabzon HSC Otomotiv Yönetim Kurulu Baskani Ali Sevki Çakiroglu, “HSC Otomotiv olarak uzman kadromuzla Türkiye’nin önde gelen Renault&Dacia yetkili bayisi ve servisi olarak, her sene üstüne ekleyerek devam ettigimiz faaliyetlerimizin olumlu sonuçlarini memnuniyetle gözlemliyoruz. Bu yil ise ilk 6 ayda gerçeklestirdigimiz satisla ivmemiz artarak sürüyor. Satis performansimizin, yilin ikinci yarisinda da sürmesi ve devaminda gelen bu prestijli ödül ile hedefimizi tekrar yükseltme yolunda motivasyonumuzu artirdik. Bu güven ve ilginin karsiligini en iyi sekilde sürdürmek için degerli müsterilerimizin destegi ile de birlikte çalismalarimiza araliksiz devam etmek istiyoruz” dedi.

Mais Renault Satis Direktörü Kerem Olçum, 2023-2024 otomotiv il birinciligi plaketini Trabzon HSC Otomotiv Yönetim Kurulu Baskani Ali Sevki Çakiroglu ve Satis müdürü Tamer Kaval’a takdim etti.

Kaynak: İHA