MSK, Yeni Transferlerle Kadrosunu Güçlendiriyor

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin yeni ekiplerinden İçel Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK), kadrosunu güçlendiriyor. Yoluna basantrenör Can Sevim ile devam karari alan İçel temsilcisi, 3 oyuncusu ile sözlesme yenilerken, kadrosuna 4 yeni ismi dahil etti.

Geçen sezon Türkiye Basketbol Ligi play-off’ta sampiyon olarak Süper Lig’e yükselen MSK, 15 Agustos’ta baslayacak yeni sezon için çalismalarini sürdürüyor. Yeni sezonda iyi bir takim kurmayi planlayan MSK, yoluna basantrenör Can Sevim ile devam edecek. Transfer çalismalarina agirlik veren İçel temsilcisi yeni sezonun kadro planlamasi kapsaminda ilk etapta, oyunculari Canberk Kus, Gerel Simmons ve Evaldas Kairys ile yeniden anlasma sagladi.

Takima 4 yeni oyuncu katildi

Transfer çalismalarini sürdüren MSK, Manisa Büyüksehir Belediyespor’dan ayrilan Meksikali skorer Pako Cruz’u kadrosuna katti. Ardindan Aliaga Petkim Spor’dan Emre Tanisan’i renklerine baglayan sari-siyahli ekip, daha önce Türkiye’deki takimlarda forma giyen Abodunrin Gabriel Olaseni ile anlasma sagladi. Yeni sezon yaklasirken kadrosuna yeni takviyeler yapmayi sürdüren MSK, en son Ispanya’nin Zunder Palencia takimi ve Porto Riko’da forma giyen forvet oyuncusu Isaiah Pineiro’yu renklerine bagladi.

Teknik kadroya da takviye

Teknik kadroya da takviyeler yapan İçel temsilcisi en son Bahçesehir Koleji’nde görev yapan yardimci antrenör Ali Ruhi Balkanli, OGM Ormanspor’da görev yapmis yardimci antrenör Oguzhan Bakir ve yardimci antrenör Cihan Gündüz ile anlasma sagladi. Ayrica sampiyonluk kadrosunda yer alan yardimci antrenör Dogan Gökmen Sahin ile de yeniden anlasti. Tecrübeli kondisyoner Ugur Vural’i da bünyesine dahil eden MSK İçel, yeni sezonda Basketbol Süper Ligi’nde yeni basarilara imza atmayi hedefliyor.

Maçlarini 7 bin 500 kisi kapasiteli Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynayacak olan sari-siyahli ekip, ’ayni potada, ayni rotada’ sloganiyla sürdürecegi mücadelesinde yeni sezonda da taraftar destegini yaninda görmek istiyor.

Kaynak: İHA