Kepez'de Drag Heyecani Basladi

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun (TMF) 2024 yaris takviminde yer alan Drag Sampiyonasi 1. Ayak Yarislari, Kepez Belediyesi’nin Drag Pistinde 56 yarismacinin katilimiyla start aldi. Antrenman ve siralama turlari ile baslayan yarislarin ilk gününde sporcular yarin birincilik için yarisacaklari pist alanini tanimaya çalisiyorlar.

Kepez’de Motodrag heyecani yasaniyor. Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun (TMF) 2024 yaris takviminde yer alan Drag Sampiyonasi 1. Ayak Yarislari, Kepez Drag Pisti’nde basladi.

Kepez Belediyesi’nin ev sahipliginde gerçeklestirilen yarislar, Türkiye’nin dört bir yanindaki hiz tutkunlarini Kepez’de bir araya getirdi. Farkli illerden 56 sporcunun katildigi ve 2 gün boyunca devam edecek olan yarislar, antrenman ve siralama turlariyla start aldi. Sporcular, antrenman turlari ile yarin birincilik için yarisacaklari pist alanini tanimaya çalisiyorlar.

Yarislar, süper street, pro street, street 2, street 750, street 600, standart 1, standart 2, pro 200, pro 300, standart 300 ve kadinlar sinifi olmak üzere 10 ayri kategoride gerçeklestiriliyor. 28 Temmuz Pazar günü ise, birbirinden heyecanli yarislar Kepez Drag Pisti’nde devam edecek. Sporcular, birincilik kupasi için kiyasiya mücadele edecekler.

Kepez Belediyesi, Motodrag yarislarinda her türlü olumsuzluga ve kazaya karsi gerekli önlemleri aldi. Kepez Belediyesi’nin birimleri, Kepez Saglik Merkezi’nin ambulans ve saglik ekiplerinin yani sira, ayrica itfaiye ekipleri de acil bir duruma karsi pist alaninda hazir bekliyor. Bu sayede yarislar sirasinda olusabilecek herhangi bir acil duruma aninda müdahale edilebilecek ve yarismacilar ile izleyicilerin güvenligi en üst seviyede saglanmis olacak.

Kaynak: İHA