Usak Spor Efrahim Alkin'a Emanet

2024-2025 sezonunda TFF 3. Lig 2. Grup’ta sampiyonluk hedefleyen Usak Spor, deneyimli teknik adam Efrahim Alkin ile anlasti.



Yeni sezonda Usak Spor için hedeflerinin büyük oldugunu dile getiren Usak Belediye Baskani Özkan Yalim, “Belediye Baskan Yardimcimiz Halil Arslan ve Usak Spor A.S. Baskanimiz Necati Köksal ile birlikte, kulübümüzün yeni teknik direktörü Efrahim Alkin’in anlasma imza törenini gerçeklestirdik. Yeni sezonun sehrimize, kulübümüze, taraftarlarimiza ve degerli hocamiz Efrahim Alkin’a hayirli olmasini diliyorum. Hep birlikte daha nice basarilara imza atmak dilegiyle” diye konustu.

52 yasindaki deneyimli teknik adam Efrahim Alkin 2024-2025 sezonunda Usak Spor’la basarili bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini ve sampiyonluk için mücadele edecek bir takim olacaklarini dile getirdi.

Futbolculuk kariyeri sonrasinda Seyitömer Belediye Spor, Evliya Çelebi Çaglayan Azot Spor ve son olarak Belediye Kütahya Spor’u çalistiran Teknik Direktör Efrahim Alkin, Usak’a ve Usak Spor’a yakisir bir takim olusturacaklarini ifade etti.

Kaynak: İHA