Trabzonspor, Stefan Savic Ile 3 Yillik Sözlesme Imzaladi

Trabzonspor, Karadagli defans oyuncusu Stefan Savic ile 3 yillik sözlesme imzaladi.

Trabzonspor ile 3 yillik sözlesme imzalayan Stefan Sevinc’in imza töreninde konusan Baskan Yardimcisi Serkan Kiliç, "Transfer ettigimiz oyuncumuzun özgeçmisi ve tecrübesi tartisilmaz. Tüm taraftarlarimiz, yöneticiler ve teknik kadro kadar futbolun içerisindeler. Transfer etmis oldugumuz oyuncunun kapasitesini tüm taraftarlarimiz zaten biliyor. Takimimiz için oldukça iyi bir transfer. Bulundugu mevkide geçen yillar yasadigimiz problemleri hep beraber taniklik ettik. Kendisi o mevkiye alinabilecek en iyi oyuncu olarak düsünüldü ve alindi. Insallah onun için de bizim için de iyi bir süreç olur. Oyuncunun geçmisteki futbol hikayesi ve tecrübesi üst seviyede böylesine bir oyuncuyu Trabzonspor’a getirmek bizim ve taraftarlarimiz adina mutluluk verici. Transfer hepimize hayirli olsun" dedi.



"Trabzonspor benim için dogru bir kulüp"

Trabzonspor’a transferinden dolayi çok mutlu oldugunu dile getiren Savic, "Burada olmaktan dolayi çok mutluyum. Benim buraya gelmemi çok isteyen ve bunun için fedakarliklar yapan bir kulübe geldigimin farkindayim. Trabzonspor benim için dogru bir kulüp. Çevreme de Trabzonspor’un benim için dogru yer oldugunu söyledim. Kafamda hiçbir süphe olmadan buradayim. Bir an önce Trabzonspor formasi ile sahaya çikmayi ve takim arkadaslarimla mücadele etmeyi istiyorum. Hepimiz adina basarili bir sene olacagini umuyorum. Benim konusma yerim sahanin içi. Artik sahanin içinde konusma vakti. Sözlerimin bir kismini da Atletico Madrid’e ayirmak istiyorum. Uzun yillar boyunca formasini terlettigim Atletico Madrid’e, Trabzonspor’a transferime izin verdigi için tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.

Öte yandan Stefan Savic, 15 numarali formayi giyecek.

Trabzonspor, Stefan Sevinc’e her bir yil için ise 2 milyon 500 bin Euro garanti ücret ve 500 bin Euro imza parasi ödeyecek. Ayrica, futbolcunun, 2025-2026 futbol sezonu tescil döneminde 5 milyon Euro ve 2026-2027 futbol sezonunda ise 4 milyon Euro karsiliginda serbest kalma hakki bulundugu belirtildi.

Kaynak: İHA