Serkan Ok Ve Aleks Tasçioglu Hakemligi Birakti

Trendyol Süper Lig’de uzun yillardir yardimci hakemlik yapan Serkan Ok ve Aleks Tasçioglu hakemligi birakti. Iki tecrübeli hakem, geçtigimiz günlerde Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) açikladigi ’2024-2025 sezonunda Süper Lig’de görev yapacak hakemler’ listesinde yer almalarina ragmen seminere çagrilmamislardi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yeni yönetimi, geçtigimiz günlerde MHK baskanligina Ferhat Gündogdu’nun getirildigini açikladi.

Gündogdu baskanliginda MHK, görevine radikal kararlarla basladi.

’2024-2025 sezonunda görev alacak hakemler’ listesinde FIFA kokartli hakem Abdulkadir Bitigen, hiçbir klasmanda kendisine yer bulamadi.

Bunun yaninda listede olan bazi hakemler ise MHK tarafindan düzenlenen seminere davet edilmedi. Bu isimler arasinda uzun yillardir Süper Lig’de yardimci hakemlik görevlerini yürüten Serkan Ok ve Aleks Tasçioglu da var. ’Süper Lig Yardimci Hakem Listesi’nde bulunmalarina ragmen seminerde yer almayan Ok ve Tasçioglu, hakemligi birakma karari aldi.

Iki yardimci hakem, bir dönem eski hakem Firat Aydinus ile birlikte ayni ekipte birçok maçta görev aldi.

4 VAR da seminere çagrilmadi

Ayrica TFF’nin resmi sitesinden açiklanan yeni sezon hakem listesinde Video Yardimci Hakem (VAR) kategorisinde bulunan Hakan Ceylan, Mustafa Ögretmenoglu, Serkan Tokat ve Koray Gençerler de seminere çagrilmadi.

Kaynak: İHA