Olcay Sahan, Kocaeli Kartepe Kampini Degerlendirdi

Altinordu Teknik Direktörü Olcay Sahan, Kocaeli Kartepe kampini degerlendirerek oyuncularin çalisma performansindan memnun oldugunu dile getirdi.

TFF 2. Lig’de yeni sezona etkili bir giris yapmak isteyen Altinordu, ikinci etap çalismalarini Kocaeli Kartepe’de sürdürürken kampin son gününde Altinordu Teknik Direktörü Olcay Sahan, kulüp televizyonuna açiklamalarda bulundu. Oyuncularin performansindan memnun oldugu dile getiren Sahan, “Futbolcularimizin çalismasindan çok memnunum. Çok iyi çalistilar. Sakatligin olmadigi bir kamp dönemi oldu o yüzden çok memnunum. Yüklemeyi yapabildik ve simdi takima 3-4 gün izin verip üçüncü etap kampimizi tesislerimizde gerçeklestirecegiz” diye konustu.

Öte yandan 29 Temmuz Pazartesi gününe kadar izin yapacak futbolcular, 30 Temmuz Sali günü Torbali Metin Oktay Yerleskesi’nde toplanarak üçüncü etap çalismalarina baslayarak yeni sezon hazirliklarini sürdürecek.

Altinordu’nun gençlerine Milli gurur

Altyapiya verdigi degerle ön plana çikan Altinordu, yine genç oyuncularini milli takima göndermenin gururunu yasiyor. Izmir ekibi, 4 oyuncusunun Türkiye U16 Milli Takimi’na davet edildigini duyurdu. Konuyla ilgili kulüpten yapilan açiklamada, “Altinordu U17 Takimi sporcularimizdan Cem Efe Eroglu, Bilal Demirag, Mustafa Duru ve Baran Yolaçan, U16 Milli Takimimizin Letonya’da katilacagi dörtlü turnuvanin aday kadrosuna çagrildi. Sporcularimiza ve Millilerimize basarilar dileriz” ifadeleri kullanildi.

Kaynak: İHA