Kepez Belediyespor, 13 Bransta Basarili Olmayi Hedefliyor

Antalya’da Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün yeni baskani Emin Akçay, kulübün ilk yönetim kurulu toplantisini gerçeklestirerek, kulübün yeni yönetimini belirledi. Akçay, 13 bransta basarili olmayi hedeflediklerini söyledi.

Akdeniz’in en büyük spor kulüplerinden biri olan Kepez Belediyesi Spor Kulübü, yeni yönetimiyle tüm branslarda basarili olmayi amaçliyor. Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün yeni Baskani Emin Akçay, göreve hizli bir baslangiç yaparak, ilk yönetim kurulu toplantisinda kulübün basari hedeflerini açikladi.

Toplantida, Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün yeni yönetim kadrosu olusturulurken, Genel Sekreter ve Basin Sözcülügü görevine Mehmet Ali Birdane getirildi.

Yönetim Kurulu Üyeleri ise Hüseyin Sari, Birkan Aslan, Mehmet Ali Ünal, Soykan Bayraktar, Deniz Tahincioglu, Azmi Atas, Turan Alma, Hakan Saatçioglu, Feridun Varol, Suat Sayin, Mehmet Bora ve Ömer Bilal’den olusturuldu.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Baskani Emin Akçay, kulübe ait tesisler, antrenörler, tüm branslardaki lisansli sporcular ve yaz spor okulu kursiyerlerinin sayisi hakkinda bilgi aldi. Kulüp Baskani Akçay, bu bulusmanin ayni zamanda yönetimin tanisma toplantisi oldugunu belirterek, basketbol, voleybol, hentbol, ragbi, yüzme, su topu, güres, tekvando, judo, tenis, cimnastik, okçuluk ve step aerobik sube sorumluluklarinin sonraki toplantilarda belirlenecegini duyurdu.

Kepez Belediye Baskani Mesut Kocagöz’ün kendilerine verdikleri sorumlulugun farkinda olduklarini vurgulayan Kulüp Baskani Emin Akçay, "Amacimiz her bransta mutlaka basarili olup, Kepez’i sporda da marka haline getirmek" dedi.

Kaynak: İHA