Göksel Gümüsdag Açiklamasi '3-4 Bölgeye Transfer Yapacagiz'

RAMS Basaksehir Baskani Göksel Gümüsdag, farkli kazandiklari La Fiorita maçindan dolayi mutlu olduklarini söyledi. Gümüsdag ayrica 3-4 bölgeye de transfer yapacaklarini ifade etti.

UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda RAMS Basaksehir, Basaksehir Fatih Terim Stadyumu’nda mücadele ettigi San Marino temsilcisi La Fiorita’yi 6-1’lik skorla maglup etti. Maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Basaksehir FK Baskani Göksel Gümüsdag, "Ilk maçimiz, bugün start verdik. San Marino takimi ile oynadigimiz mücadelede aldigimiz sonuçtan dolayi çok mutluyuz. Zannediyorum 51. Avrupa maçimiz. En farkli galibiyetimiz 4-0’di. 6-1 olunca bizi ayrica mutlu etti. 1 tane daha atabilseydik Türkiye rekorunu egale edecektik. Hocamizi, oyunculari tebrik ediyorum. Daha rövansi, bundan sonraki maçlar var. Hep diyorum ya Basaksehir’in DNA’sinda Avrupa var, insallah burada gidebildigimiz yere kadar gitmek istiyoruz" seklinde konustu.

Transferle ilgili soruya Gümüsdag, "3-4 bölgeye transfer yapacagiz. Hocanin verdigi rapor dogrultusunda çalisiyoruz. Daha transfer dönemi var. O süreci en iyi sekilde degerlendirip, hocamizin da uygun gördügü oyunculari, bizim de bütçemize uygun oyunculari transfer etmeye devam edecegiz" diye cevap verdi.

"Cumhurbaskanimizin maça gelmesi bizi onurlandirdi"

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in maça gelmesiyle ilgili olarak ise Baskan Gümüsdag, "Bugün Cumhurbaskanimizin maça gelmesi bizi ayrica onurlandirdi. Kendisi soyunma odasina inip hem teknik direktörümüzü hem de oyuncularimizi kutladi. Onun da buraya gelmesinden dolayi onur ve mutluluk duyduk. Kendisine Basaksehir ailesi olarak tesekkür ediyoruz. Bu maçlar milli maç gibi. Taraftar yaz tatili olmasindan dolayi yaklasik 5-6 bin kisi vardi. Güzel de atmosfer vardi. Milli maç havasinda güzel bir galibiyet oldu. Trabzon’u da tebrik ediyorum" ifadelerini kullandi.

Göksel Gümüsdag, son olarak yeni Türkiye Futbol Federasyonu Baskani Ibrahim Haciosmanoglu için de, "Yeni federasyonu tebrik ettik. Insallah Türk futbolu adina güzel seyler yaparlar. Biz güzel seyler yaptigi sürece destek olmaya devam edecegiz. Hayirlisi olsun" dedi.

Kaynak: İHA