Eda Erdem Dündar Açiklamasi 'Grubumuz Zorlu Ama Biz Haziriz'

A Milli Kadin Voleybol Takimi kaptani Eda Erdem Dündar, 2024 Paris Olimpiyat Oyunlari’na takimin büyük bir özveriyle çalistigi belirterek, "Bizim grubumuz zorlu ama biz haziriz" dedi.

2024 Paris Olimpiyat Oyunlari’nda mücadele edecek A Milli Kadin Voleybol Takimi Kaptani Eda Erdem Dündar, Ihlas Haber Ajansi muhabirine açiklamalarda bulundu. Milletler Ligi’nin ardindan kisa bir ara verdinden sonra yaklasik 20 gündür kampa devam ettiklerini söyleyerek sözlerine baslayan Erdem, "Maç saatleri erken oldugu için antrenörümüz top idmanlarini sabah saatine koydu. O yüzden sabahlari top idmani yapmak bizleri maç saatine hazirladi diyebilirim. Takim büyük bir özveriyle çalisiyor. Heyecanliyiz, az kaldi" ifadelerini kullandi.

"Biz yazdigimiz isi, en iyi sekilde yapmaya devam edecegiz"

3. kez olimpiyatlara katilacak olan olmasindan dolayi, takim arkadaslariyla ne gibi fikir alisverisi yaptiginin sorulmasi üzerine 37 yasindaki futbolcu, "Ilk gittigim zaman çok heyecanliydim ve benim oynadigim Londra Olimpiyatlari tarihte en iyi organize edilmis olimpiyatlar olarak adlandiriliyor. Tokyo’dan sonra Paris de, Londra’yla yarisacak sekilde hazirlaniyormus. Öyle bir duyumlar aldik. Olimpiyat sporun zirvesi ama biz yazdigimiz isi en iyi sekilde yapmaya devam edecegiz. Onlara çok fazla stres yüklememeye çalisiyorum. Köyde çok güzel aktiviteler var. Çok basarili elit sporcularla ayni yerde yemek yiyeceksiniz, yan yana yürüyeceksiniz. Sosyal olmalari gerektigini de söylüyorum. Takimda herkes çok heyecan duyuyor. Ilk defa katilacak sporcu arkadaslarim için Paris, çok güzel bir deneyim olacak" diye cevap verdi.

"Oyunumuzu arttirip, kazanmak için mücadele edecegiz"

Paris 2024 Olimpiyat Oyunlari C Grubu’nda Hollanda, Dominik Cumhuriyeti ve Italya ile oynayacaklari mücadeleleri degerlendiren Kaptan Eda Erdem Dündar, "Bence 3 takim da çok iyi oynuyor. Hollanda’nin yükselen bir grafigi var. Çok fazla beklenmiyordu olimpiyatlara kalmalari ama Milletler Ligi’nde çok iyi oynadilar. Takim olarak güzel bir kimyalari var. Ilk maçi onlarla yapacagiz. Bence olimpiyatta kolay takim yok zaten. Hak eden 12 takim orada yarisacak. O maç o saat geldiginde iyi olan taraf kazanacak. Hollanda maçi ile basliyoruz. Bir birini iyi tanitan bir ekip var. Dominik Cumhuriyeti ise çok iyi jenerasyona sahipler. Yillardir beraber oynayan ekiple devam ediyorlar. Onlarin çok fazla olimpiyatlarda mücadele geçmisi var. Onlarda hazirlar, Milletler Ligi’ni iyi geçirdiler. Birbirini iyi taniyan iki takimiz. Zor bir maç olacak biz ona inaniyoruz. Maç maç gidecegiz. Oyunumuzu arttirip, kazanmak için mücadele edecegiz. Italyan bence bu sene çok iyi bir kadroya sahip. Turnuvanin favori takimlarindan, ayni zaman Milletler Ligi’nde çok performans gösterdiler. Antrenör degisikligi ile birlikte takimin kimyasi da degisti. Olimpiyatlarda çok fazla favori var. Bizim grubumuz zorlu ama biz haziriz" ifadelerini kullandi.

Milli voleybolcu, kendilerini destekleyen vatandaslara verdigi mesaj sunlari söyledi:

"Öncelikle iyi ki varsiniz. Gerçekten sizin desteginizi her zaman hissediyoruz. Paris için sizler gibi çok heyecanliyiz. Ekran basinda yine sizleri ekrana kitler ve iyi bir voleybol izletiriz. Lütfen bizi desteklemeye devam edin."

Kaynak: İHA