Eczacibasi Dynavit'ten Dünya Kaplan Günü'ne Özel Anlamli Proje

Eczacibasi Dynavit’in oyunculari WWF-Türkiye (Dogal Hayati Koruma Vakfi) ile tüm taraftarlarini sembolik olarak kaplan evlat edinmeye davet etti.

Türk voleybolunun lokomotiflerinden olan Eczacibasi Spor Kulübü bir kez daha ses getirecek bir projeye imza atiyor. Her yil 29 Temmuz tarihinde kaplanlar ve yasam alanlarina yönelik tehditlere dikkat çekmek amaciyla tüm dünyada kutlanan “Dünya Kaplan Günü” için Eczacibasi Dynavit ve WWF-Türkiye güçlerini birlestiriyor.

Kaplanlardan kaplan evlat edinme çagrisi

Kuruldugu 1966 yilindan bu yana toplumsal yasamin gelisimine katkida bulunmak için saha içi ve saha disi projeleriyle birçok konuda farkindalik olusturan Eczacibasi Spor Kulübü, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekliyor. Eczacibasi Spor Kulübü’nün gücünü aldigi ve kulübün sembolü olan “kaplan”dan esinlenen Eczacibasi Dynavit, Dünya Kaplan Günü’nde sembolik olarak taraftarlarini WWF-Türkiye ile kaplan evlat edinmeye davet ediyor.

Saglikli bir ekosistemin devamliliginda önemli bir role sahip olan kaplanlar geçtigimiz yüzyila göre %95 oraninda azalmis durumda. Bugün dogal ortaminda sadece 3 bin 900 kaplan yasiyor. Voleybolun kaplanlarinin çagrisina kulak vererek sembolik olarak bir kaplan evlat edinmek, sevdiklerine ve dogaya güzel bir hediye vermek isteyenler WWF-Türkiye’nin destek sayfalarini adresini ziyaret edebilir.

Eczacibasi Spor Kulübü’nün basarili oyunculari Beyza Arici, Elif Sahin, Defne Basyolcu ve Aybüke Özel kamera karsisina geçerek taraftaraWWF-Türkiye’den kaplan evlat edinme çagrisinda bulundu.

Kaynak: İHA