Besiktas'ta Amartey'in Gelecegi Birkaç Gün Içinde Netlesecek

Besiktas’ta yollarin ayrilmasi planlanan Daniel Amartey ile görüsmeler devam ediyor. Ganali futbolcunun siyah-beyazli takimdaki gelecegi birkaç gün içerisinde netlik kazanacak.

Yeni sezon planlamalarini sürdüren Besiktas, kadrosunu Ciro Immobile, Rafa Silva, Gabriel Paulista gibi yildiz oyuncularla güçlendirdi. Ancak siyah-beyazlilarda gelen futbolcular kadar gidecekler de önem arz ediyor. Özellikle yabanci fazlaligini azaltmak isteyen siyah-beyazli yönetim, bu yönde çalismalarini sürdürüyor. Kartal’da yollarin ayrilmasi planlanan yabanci oyunculardan biri de Daniel Amartey. Geçtigimiz günlerde Besiktas Ikinci Baskani Hüseyin Yücel, Suudi Arabistan’dan Ganali futbolcu için teklif geldigini, kendilerinin bu teklifi kabul etmelerine ragmen 29 yasindaki oyuncunun sicak bakmadigini açiklamisti.

Ihlas Haber Ajansi muhabirinin edindigi bilgilere göre siyah-beyazli yönetim ile Amartey arasinda görüsmeler devam ediyor. Ganali oyuncunun takimdaki geleceginin birkaç gün içerisinde netlesmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA